De markten van La Palma

Informatie over de markten op La Palma. Mercadillo van Los Llanos en Santa Cruz, de boerenmarkt van Mazo en Puntagorda, de hippiemarkt op Argual.

 
Verwacht op La Palma geen bruisende en overweldigende markten. De meeste lokale markten zijn niet veel groter dan vijftien kramen en worden met name door de plaatselijke bevolking bezocht voor het maken van een praatje en het kopen van groente en fruit. Bijna altijd zijn er ook enkele marktkramen met kunstnijverheid. 


Mercadillo Santa Cruz en Los Llanos
In de stadjes Los Llanos en Santa Cruz bevindt zich een overdekte markt (El Mercadillo) waar tijdens werkdagen de boodschappen kunnen worden gedaan. In de mercadillo van Santa Cruz en Los Llanos kan ook vlees en vis worden gekocht.
Op de markt vind je de beste kwaliteit aan producten tegen de voordeligste prijs. Daar kan geen supermarkt op La Palma tegenop. Openingstijden op maandag t/m zaterdag: 7.00 uur tot 14.30 uur.

 Verkoop van groente en fruit op de markt van Mazo
De overdekte markt van Mazo en Puntagorda
Lokale boertjes uit de streek verkopen hun producten zoals groente, fruit, kaas, wijn, vlees, sigaren en planten. Naast de plaatselijk geteelde en bereide levensmiddelen biedt de markt van Puntagorda een groot aantal marktkramen met handgemaakte souvenirs en sierraden.
De markt van Puntagorda vindt plaats  op  zaterdag van 15 tot 19 uur en op zondag van 11 tot 15 uur. Mazo opent zijn deuren op zaterdag van 11 tot 19 uur en op zondag van 9 tot 13 uur.

El Paso
De overdekte markt van El Paso bevindt zich onder het toeristenbureau en is geopend op vrijdag van 15 tot 19 uur en op zaterdag van 10 tot 15 uur.

Los Llanos
Iedere zondagochtend is er in de  Avenida Doctor Fleming van 10 tot 14 uur een groentemarkt.

Grote keuze aan fruit en groente in de mercadillo
De hippiemarkt van Argual op de Plaza Sotomayor
De markt van Argual op de Plaza de Sotomayor bij Los Llanos is een levendige en kleurrijke vlooienmarkt. 

Iedere zondagochtend komt het pittoreske plein tot leven, wanneer verkopers van sieraden, souvenirs, huisraad, planten, honing en Duitse boeken hun handeltje uitstallen. Gitaren, trommels en esoterische klankschalen verlevendigen de sfeer.

De markt van Argual vindt plaats op zondagochtend van 10.30 tot 14 uur op de Plaza Sotomayor. De ingang tot het plein is gelegen aan de weg tussen Los Llanos en Tazacorte tegenover de afslag naar Tijarafe en Puntagorda.

 

Markt op het historische plein Sotomayor

Het Plaza Sotomayor is een historisch plein aan de rand van Los Llanos. Rond de Plaza Sotomayor staan enkele koloniale huizen waar in de zestiende eeuw de rijkste families van het eiland woonden. Iedere zondagochtend wordt er op dit plein een gezellige vlooienmarkt georganiseerd.
Op zondagochtend is er een kleurrijke markt op het plein van Argual in het westen van La Palma

Markten op La Palma, Argual op zondagochtend

Markt van Argual tussen Los Llanos en Tazacorte
De vlooienmarkt van Argual
Het pittoreske plein van Argual
Vlooienmarkt op La Palma op zondagochtend op Argual
De markt van Argual op zondagochtend
La Palma met Oceaanzicht

La Palma Oceaanzicht

Calle Taburiente 6
38750 El Paso, La Palma
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
La Palma
La Palma Vakantiehuizen
Stel een vraag
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desktop version