Update reisgids

 

Update voor de zesde editie januari 2017

Blz 79 De kok vangt zelf zijn vis. Het terras en de bar van Charco Azul is vanwege renovatie werkzaamheden tijdelijk gesloten. Het zwembekken Charco Azul is geopend.
Blz 173 Restaurant El Sombrero is gesloten op maandag.
 

Update voor de vijfde editie november 2015

Barranco La Madera (blz 56) is gesloten voor wandelaars.
Restaurant Bernejal in Santo Domingo in het noorden van La Palma is heropend. Sfeervolle eetgelegenheid met vriendelijke bediening en een gedreven kok die goed kan koken. Het typisch Spaanse restaurant is gelegen aan de weg door Santo Domingo op nummer 5. Openingstijden van 12.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdag en zaterdag ook te bezoeken van 19.00 uur tot 22.00 uur. Gesloten op maandag en dinsdag.
Taart, is en koffie van Frida in Los Llanos (blz 168) nu op zondag en maandag gesloten.
Las Tricias, het dorpscafé met de gasbarbecue uit Sevilla aan de doorgaande weg is gesloten.
Tijarafe ( blz 138) restaurant Muralla
We ontvangen steeds vaker minder positieve reacties over restaurant Muralla.

(blz 144), het restaurant Los Amigos van de heer Lopez is te koop. Het restaurant is onregelmatig geopend of gesloten.
Tazacorte (blz 155) Restaurant Carpe Diem. Het restaurant gaat open om 17 uur en is gesloten op maandag en dinsdag. Openingstijd op zondag om 13 uur.
El Remo (blz 159) Na afwezigheid van meer dan een jaar is het eerste restaurantje heropend. Kiosco El Reme is geopend van 12 tot 22 uur en gesloten op woensdag. Reserveren van een tafeltje is aan te bevelen. 0034 695151756
Restaurant Hidalgo( blz 164) is nu op zondag gesloten
Duikschool Casa de Buceo (blz 168) is verhuisd naar Calle Conrado Hernandez 4B. Een smal straatje achter de kerk van Los Llanos. 
Restaurant El Sombrero (blz 173) is gesloten op maandag.
Restaurant Tasca Catalina (blz 177) gesloten op zaterdag en zondag.
Rondje van Luna nummer 1 (blz 178 nummer 3) Het blauwe huis is wit geschilderd.
Nummer 6: het wandelpad is begroeid met onkruid en midden op het pad staat nu struik. Het weerhoudt ons er niet van om dit paadje te nemen, alleen wanneer het nat is nemen we een ander pad. Mocht je geen zin hebben in wandelen over een dichtbegroeid pad dan zou je bij nummer 5 het asfalt kunnen volgen tot op de grote weg om daar links af te slaan in de richting van de auto.
Vulkaan Pico Birigoyo (blz 202)
Vanwege bureaucratische redenen, het wandelpad naar de top van de Birigoyo behoort niet tot het officiele netwerk van wandelpaden op La Palma waardoor niemand verantwoordelijk is voor het onderhoud, is het wandelpad officieel gesloten en officieus geopend. Dit betekent dat de toegang tot de Pico Birigoyo geheel voor eigen risico is. Maak daarom deze prachtige wandeling uitsluitend met goede weersomstandigheden, blijf op het wandelpad en sluit risico's uit.
 
De vulkaan San Juan (blz 207) en rondje Los Canarios (blz 221) bevinden zich midden in het gebied waar de brosbrand van 2016 heeft plaatsgevonden.
 
La Palma met Oceaanzicht  

La Palma Oceaanzicht

Calle Taburiente 6
38750 El Paso, La Palma
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
La Palma
La Palma Vakantiehuizen
Stel een vraag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desktop version