Lapalma 3opreis.bnn

Filemon enthousiast over La Palma

Bnn 3 op reis kwam in juni naar La Palma voor het opnemen van het programma Roadtrip. Presentator Filemon Wesselink roemt tijdens de uitzending de adembenemende natuur, de zonnige stranden en de Latijns-Amerikaanse sfeer van het eiland.

Filemon laat de kijkers kennis maken met de grote diversiteit op La Palma en bezoekt o.a. de vulkanen in het zuiden, het laurierbos, ket kerkje in San Andres en een telescoop op de hoogste top van het eiland.

Oceaanzicht wordt in de aftiteling van het TV-programma bedankt voor de medewerking. Samen met de redactrice dachten we na over de inhoud en gingen we opzoek naar naar een grotbewoner in Las Tricias.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *