Restaurante.elremo.elreme

Goed nieuws voor levensgenieters!

Kiosco 7 en het restaurant van Ma Dalton zijn heropend in El Remo aan de zonnige westkust van La Palma. Zelfs een derde restaurant heeft zijn deuren geopend voor publiek.

Elremo.ma.dalton.back.in.town

Levensgenieters kunnen weer genieten van hun favoriete stekje aan de oceaan. Op de menukaart staan dezelfde gerechten zoals verse vis, de Canarische aardappeltjes, de sauzen mojo en aioli en gebakken geitenkaas.

De drie restaurants op palen biedt vanaf het terras een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan.
Het restaurant Kiosco 7 Islas dat met de naastgelegen restaurants El Calamar en Aterure in 2015 moest worden afgebroken door het departement van de kust (la Costa), gaat verder met dezelfde crew al voorheen.

We bestelden de tomaten mozzarella salade om mee te beginnen, tonijnkroketjes, kabeljauw, een weelderige salade en natuurlijk de papas arrugadas en mojo.

 

De gerechten waren smakelijk en verfijnd, zoals we dat ons herinneren van voor de sluiting van Kiosco 7 Islas. Het nagerecht werd gepresenteerd met een orchidee.

Lapalma By Night

Veranderingen zijn er ook. Het restaurant heeft 9 tafeltjes minder en zal onder de naam Kiosco 7 verder gaan. De grootse verandering is de gedaanteverwisseling van het uiterlijk van het visrestaurant.

Het ontwerp van het nieuwe restaurant werd door het departement van de kust gebonden aan strenge voorwaarden, regels en afmetingen. Een van de voorwaarden was dat het restaurant op palen moest worden gebouwd.

Een architect uit Gran Canaria heeft binnen de strenge regels voldoende ruimte ontdekt om een futuristisch gebouw te ontwerpen waar de komende tijd op La Palma nog veel over zal worden gesproken.

Lees ook restaurants op La Palma

Één gedachte over “Goed nieuws voor levensgenieters!

  1. ben er vandaag om 18u30 geweest, alle drie resto’s dicht
    dan maar naar re-ebel in tazacorte, super gegeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *