Ivo

Waterpas mountainbiken op La Palma

De belangrijkste reden voor mij om naar La Palma te komen was om ‘even’ het eiland te doen met een mountainbike. Nou … dat ‘even’ viel zwaar tegen!! Werkelijk geen enkele weg loopt waterpas op La Palma. En juist dat maakt mountainbiken op La Palma zo ontzettend mooi.

Je kunt het zo zwaar of zo licht maken als je zelf wilt (on-track en of off-track). Je kunt door de stoffige lava velden rijden. Of door dennenbossen. Of door de jungle.

Onvergetelijk is het als je door de wolken naar boven ploetert over een mistig pad en dan langzaam maar zeker de zon ziet verschijnen. En dan de beloning voor al dat zweten en trappen: de afdaling!!!!

Ik kom zeker terug om nog vele kilometers te biken op La Palma.
Tot snel ziens, Ivo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *