La Palma oceaanzicht oude website

De nieuwe website van Oceaanzicht

Als het aan ons had gelegen waren we nog jaren en jaren doorgegaan met de vorige website van Oceaanzicht. Maar de tijd staat niet stil en zeker niet op het internet. We hadden een eigentijdse website nodig die je ook op mobiele telefoons kunt bekijken.

Het maken van een goede opvolger was een enorme uitdaging waar ik torenhoog tegen op keek. Met hulp van vrienden, kennissen, familie en een webdesigner is het gelukt een nieuwe website te realiseren die nog mooier is geworden dan de vorige website van Oceaanzicht. We zijn in de wolken met de nieuwe website La Palma Oceaanzicht.

oceaanzicht

De volgende mensen wil ik bedanken voor hun bijdrage aan het tot stand komen van de nieuwe website van Oceaanzicht: onze zoon Mees en vriend Michiel de ecoschilder uit Arnhem voor het ontwikkelen van het logo. Ottoline die de foutjes uit de teksten heeft gehaald. Speciale dank is er voor  Ignation uit Rotterdam. En natuurlijk was er Marjan voor de goede raad, om me aan te moedigen en om me af te remmen, wanneer dat nodig was.

We zijn benieuwd naar jullie reactie`s!

Voor de Oceaanzicht kenners die ons vanaf het begin volgen een afbeelding van de eerste website van Oceaanzicht. De tijd staat niet stil!

Eerste website Oceaanzicht
De eerste website van Oceaanzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *