BVN verhuist op de Canarische Eilanden

De vakantiehuizen van La Palma Oceaanzicht zijn uitgerust, op een enkele uitzondering na, met Wifi en satelliettelevisie.

De Nederlandse-Belgische televisiezender BVN is vanaf 30 september niet meer te ontvangen via Astra. Via de satelliet Hotbird 13 B is het wel mogelijk om het Beste van Vlaanderen en Nederland te ontvangen.

Bvn Canarische Eilanden

Om BVN te kunnen blijven kijken op de Canarische Eilanden zal de satellietontvanger opnieuw moeten worden gericht. We hebben hiervoor bij ons thuis een technicus laten komen die de schotel opnieuw heeft ingesteld. Behalve BVN worden er via de satelliet Hotbird 13 B vooral Italiaanse en Arabische televisieprogramma’s uitgezonden. Via de satelliet Astra ligt het accent op Duitse televisieprogramma’s.

Het is volgens de technicus, die bij ons BVN opnieuw heeft geïnstalleerd, niet mogelijk om met een schotel Hotbird en Astra te ontvangen. Daarvoor zou een tweede satellietontvanger moeten worden geplaatst.

We hebben de eigenaren van de vakantiehuizen geïnformeerd en gevraagd om de schotel opnieuw te laten instellen door een technicus waardoor de gasten van Oceaanzicht ook na 30 september naar BVN kunnen blijven kijken.

BVn uitzending gemist

In de vakantiehuizen die niet alleen voor de Nederlandse en Belgische gasten worden aangeboden kunnen we niet garanderen dat de eigenaar een tweede schotel zal plaatsen waardoor ook BVN kan worden ontvangen.

BVN Live is behalve via de satelliet ook te bekijken via een tablet, mobiele telefoon of computer.Je hebt hier wel een sterk Wifi signaal voor nodig. Een luxe waar we hier op de Canarische Eilanden niet altijd over beschikken.

Blijft over om je favoriete programma’s te bekijken via uitzending gemist. Of vergeet voor even de televisie en geniet van de een van de mooiste sterrenhemel van de wereld op La Palma.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *