Restaurant Re Belle in Tazacorte

Hip La Palma

La Palma wordt alleen maar leuker. In de dorpen en stadjes verschijnen nieuwe terrassen en winkeltjes worden geopend.

Steeds vaker kom je op het eiland jonge mensen tegen die vol enthousiasme en geloof kleine ondernemingen opstarten. In Los Llanos is onlangs een hip hostel geopend waar je al voor 14 euro kunt slapen.

Zelfs in het behouden Tazacorte zijn de veranderingen zichtbaar. Op de boulevard van het dorp worden cocktails en tapas geserveerd en wordt op vrijdag regelmatig gedanst. Op het pleintje naast de kerk kun je tegenwoordig dineren in een nieuw en eigentijds restaurant.
theehuis tazacorte
La Ferreteria, Art y Deco Tea Shop
theehuis tazacorte
De voorwerpen in de tea shop zijn te koop.

Iets verderop in de straat is de voormalige schroefjeswinkel La Ferreteria met behoud van de authentieke sfeer een theehuis geopend.Behalve thee wordt er ook uitstekende Italiaanse koffie geschonken en wachten in de vitrine overheerlijke gebakjes om te worden verorberd.

De meeste voorwerpen in het theehuis zijn te koop. We gingen naar huis met een hippe theepot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *