Zout restaurant in Michelin-gids

Het restaurant Jardin de la Sal bij de zoutvelden in het zuiden van La Palma heeft de Bib Gourmand-zegel van de Michelin-gids ontvangen.

Deze onderscheiding wordt toegekend aan restaurants die een uitstekende eetervaring bieden tegen een gereduceerde prijs. Om in deze categorie te komen, mag de prijs van een maaltijd met een voorgerecht, tweede gang en dessert niet meer bedragen dan 35 euro.

Het restaurant bevindt zich op een locatie waar iedere dag opnieuw honderden bezoekers een kijkje komen nemen bij de zoutvelden.

Terwijl je op druk bezocht hotspots bijna altijd een vette toeristen hap krijgt voorgeschoteld gaat restaurant Jardin de la Sal voor kwaliteit tegen een vriendschappelijke prijs.

Smakelijke en originele gerechten worden keurig opgediend met keuze uit drie soorten zout. Een bezoek aan Jardin de la Sal is als een onverwacht cadeautje.

Op het dakterras van het perfect in het vulkanische landschap geïntegreerde gebouw kan een drankje worden gedronken met zicht op de zoutvelden, de vuurtoren en de oceaan.

Gazpacho met aardbei, een bijzondere combinatie.
Keuze uit drie soorten zeezout.

Uiteten op La Palma is voordelig en de kwaliteit van de restaurants wordt ieder jaar beter.

Route: neem de afslag in Los Canarios LP-207 naar de Faro of wandel vanuit het dorp (kleine vulkaanroute) in ongeveer 2½ uur naar de zoutvelden.
Openingstijden: elke dag vanaf 11 uur tot het einde van de middag.

Meer lezen over Restaurants op La Palma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *