Lief verhaaltje over een zakmes

Ingestuurde reactie: Nadia 

Wij zijn inmiddels terug uit La Palma en hebben erg genoten. De accomodaties van de rondreis waren allemaal heel fijn en jullie organisatie ook. Ik heb nog een verzoekje aan jullie.

Zakmes in handbagage
Toen we bij de douane in Santa Cruz op het vliegveld waren, bleek ik per ongeluk mijn leatherman met daarin een zakmes  in mijn handbagage te hebben laten zitten. De andere bagage was al ingecheckt en de balies gesloten, de gate ging ook al bijna dicht.

De security zag dat ik grote moeite had om het zakmes achter te laten en belde voor mij naar de informatiebalie om te vragen of er nog iets mogelijk was. Daar ben ik vervolgens heen gerend, maar ook zij konden niets meer doen omdat alles gesloten was. Er was geen andere optie dan de leatherman achterlaten.

Zakmes met persoonlijke waarde
Ik legde uit dat ik erg gehecht was aan de leatherman omdat die van mijn man is.
De dame van de informatiebalie keek mij aan, pakte vervolgens de leatherman, vroeg mijn naam en adres op een papier te schrijven en mompelde dat het wel goed kwam. Ik moest intussen rennen naar boven om het vliegtuig nog te halen.

De leatherman en twee hartjes
Tot mijn stomme verbazing kreeg ik vandaag een pakketje uit La Palma, met de leatherman, twee chocolaatjes en een mooie kaart van La Palma. Zij heeft dit prive verstuurd en ook nog eens veel porto en een douaneclearance moeten betalen.

Aardig en lief
Ik vind dit zo ongelofelijk aardig en lief van haar en zou haar heel graag een bos bloemen sturen om haar te bedanken. Ik heb net gekeken of dit vanuit Nederland naar La Palma kan, maar dat is nogal lastig en ik zie geen goede optie.

Weten jullie of zoiets mogelijk is of mag ik jullie vragen een bos bloemen met een bedankje naar haar te sturen? Ik maak dan de kosten naar jullie over vooraf. Zij woont in Santa Cruz.

Wat een mooi eiland, wat een mooie mensen. We hebben jullie naam direct doorgegeven aan vrienden die ook naar La Palma willen.

Veel groeten, Nadia

Nadia schreef ons later dat ze per post een cadeautje heeft gestuurd naar de dame van de informatiebalie.

Meer informatie over de bewoners van La Palma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *