Corona en groninger koek

Drie dagen voor de lockdowm vanwege het coronavirus kwamen  Henk en Thérèse naar La Palma. Niet veel later werden ze gerepatrieerd en zaten ze in het vliegtuig terug naar huis.

Een kort verslag met foto´ s uit Groningen:

 

 

 

 

 

 

 

We hadden een kort, hevig en spannend verblijf op La Palma.

We dachten aanvankelijk het coronavirus op Isla Bonita uit te zitten, maar dat liep anders.  De eilandregering van La Palma gelastte, twee dagen na onze aankomst, alle toeristen zo snel mogelijk het eiland te verlaten.

We konden daar niet aan voldoen onze terugvlucht was pas drie weken later. Wat nu?

 

 

 

 

 

 

 

 

Dankzij de belangrijke informatie die we van jullie kregen lukte het ons nipt te boeken voor een repatriëringsvlucht op woensdag 25 maart om 15.35 uur naar Amsterdam.

De heenvlucht was al bizar: 11 passagiers in een Boeing van 289 personen, de terugvlucht was minstens zo vreemd in een halfvol vliegtuig. Schiphol was uitgestorven. Met een taxi zijn we non-stop in 2 uur naar Groningen gereden. Virusvrij waren we om 23.25 u thuis!

Foto: Focus Groningen

Nederland ging vervolgend in een “intelligente” lock down, waaruit we volgende week door versoepelingen stapje voor stapje gaan ontwaken.

Nogmaals bedankt voor jullie info en inzet voor ons! Als klein blijk van waardering sturen we jullie separaat een Groninger notenkoek en met de bijlagen bloemen, musjes in onze tuin en een droogval op ons geliefde wad bij Baltrum in Ost-Friesland.

Met hartelijke groeten, Henk en Thérèse

 

Laatste nieuws over vanaf wanneer er weer gevlogen wordt naar La Palma: Vliegtickets La Palma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *