Boeken groeien aan de boom

Door het coronavirus waren de afgelopen weken de meeste eilandbewoners gekluisterd aan huis. De boekenwurmen raakten zonder leesvoer en verveeld. De Duitse gemeenschap introduceerde het boekenplan.

Wie zijn boek uit heeft en opzoek is naar nieuwe literatuur gaat naar Tazacorte waar de boeken aan de bomen groeien.  Neem een boek mee en laat er een achter.

Het idee komt uit Berlijn waar a forest of books werd gepland. De Duitse gemeenschap van Tazacorte heeft dit idee overgenomen. Behalve veel Duitse boeken ´´  groeien`  er inmiddels ook Engelse en Spaanstalige boeken in de bomen van het dorp.

Boek lezen op La Palma
La Palma, huisje met een veranda, tuin met een ligstoel, zicht op de oceaan en een goed boek, wat wil je nog meer?

Het plattelandstoerisme op het eiland is een corona veilige vakantieoptie. Een verblijf in een vrijstaand huis op een eiland met een laag risico voor besmetting is een garantie voor een veilige en ontspannen vakantie.

Het mini-continent La Palma biedt behalve stranden, dorpen, wandelpaden, rust en heel veel stilte. De perfecte omstandigheden voor het lezen van een goed boek. In Tazacorte wachten boeken om geplukt te worden uit de boom.

Boeken in bomen, een goedaardig virus dat zich vrij mag verspreiden over de wereld.

Foto´  s en bron: thegoodtimes.es

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *