We hebben goed nieuws

Een café con leche op de Plaza de España, struinen in het laurierbos, een duik in de verkwikkende oceaan, het hoeft niet meer bij dromen te blijven.

We laten de tijd achter ons waarin we wekenlang ons huis alleen voor boodschappen mochten verlaten.

La Palma is weer open, we kunnen weer naar het strand, wandelen in de natuur, een terrasje pakken en een vorkje prikken in een restaurant. Bovendien is La Palma weer te bereikbaar door de lucht. Transavia vliegt vanaf 2 juli weer tweemaal per week naar La Palma.

Ook de vliegtickets voor de komende winter kunnen worden geboekt en zijn uitermate voordelig geprijsd.

Terras van Charco azul in San Andres

Spaanse normaal
We zijn gezond en houden ons aan het nieuwe normaal. De maatregelen waaraan we ons moeten houden komen in grote lijnen overeen met die in Nederland en België: houd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje op plaatsen waar afstand houden niet mogelijk is. Thats all!

Zekerheid
We begrijpen heel goed dat covid-19 voor onzekerheid zorgt. Uitstel is geen afstel en La Palma blijft ook de komende duizenden jaren bestaan.

Voor iedereen die zolang niet kan wachten het volgende. Het aantal coronapatiënten is op La Palma uitermate klein. Het merendeel van de bezoekers verblijft op het eiland in een vrijstaand vakantiehuis en de meeste activiteiten vinden in de buitenlucht plaats.

La Palma staat voor plattelandstoerisme, rust en ruimte en is een veilige bestemmingen in tijden van corona.

Lees meer…

De Romeinen
Corona heeft ons nog eens extra duidelijk gemaakt dat we goede voornemens niet voor ons uit moeten schuiven.

Het is de wijze raad van de Romeinen die maar in mijn hoofd blijft rond zingen. Carpe Diem, pluk de dag. Op La Palma komt altijd alles goed!

Zonnige groeten van La Palma,

Marjan en Siepko

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *