Nieves en Pepe een gouden combinatie

We ontvangen regelmatig een e-mail van gasten die ons vragen om Pepe en Nieves van villa Babylon en villa Cameloen te bedanken.

Pepe komt van Fuerteventura waar hij de vis ving die hij in zijn restaurant aan de kust in Morro del Jable serveerde. Nieves is van La Palma en houdt ervan om vrienden, familie en haar gasten te verwennen met lekkere maaltijden.


Pepe en Nieves zijn een gouden combinatie. Pepe gaat er nog steeds op uit met zijn bootje om vis te vangen en doet dat nu voor de kust van La Palma. Nieves bereidt er de lekkerste maaltijden van.

Met een beetje geluk is de visvangst goed en heeft Nieves tijd. Wanneer deze twee factoren positief zijn, is de kans erg groot dat Nieves je een maaltijd komt brengen.

Reactie fam.Lensen

De sympathieke eigenaresse van Babylon heeft ons op de laatste dag verwend met een een super lekkere Pan Paella.

Daar hebben we nog foto’s van gemaakt en deze heb ik nu bijgevoegd (helaas is een foto niet zo heel scherp). Kun je het doorsturen naar Pepe en Nieves? 

Alle goeds en hopelijk tot gauw weer eens !

We kunnen niet beloven dat Nieves voor al haar gasten een keer zal koken, misschien heb je straks geluk en komt ze voorbij met een grote glimlach en een pan met lekkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *