Transavia voor de winter boekbaar

Goed nieuws voor alle La Palma Lovers die niet kunnen wachten met boeken. De vliegtickets van Transavia voor de periode november tot april zijn boekbaar. Tui Fly vliegt ook deze zomer naar La Palma vanaf Amsterdam.

Het eiland geurt naar lente en optimisme. De regen die er afgelopen winter is gevallen, na jaren van droogte, kwam als een zucht van verlichting over het eiland. De waterreservoirs zijn gevuld en La Isla Bonita staat vol met gekleurde bloemen.

Palmese zon
Terwijl over de wereld de derde golf spoelt, zien we aan het einde van de tunnel de Palmese zon. De bejaarden zijn in Spanje inmiddels gevaccineerd met als resultaat dat het aantal corona slachtoffers in de verpleeghuizen vrijwel is teruggebracht tot nul. Dat is heel goed en positief nieuws!

e.

Flexibel
Transavia doet ook mee om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken om te boeken. Met Flex kun je voor 9 euro per persoon per enkele reis tot 48 uur voor vertrek de reisdatum veranderen. Dit maakt het mogelijk om zonder al te veel zorgen een vakantie naar La Palma te boeken

Ook voor de komende zomervakantie wordt er op dit moment geboekt.

Goed nieuws voor de La Palma Lovers die hun eiland niet nog langer kunnen missen.

Kies alvast een plekje onder de zon: Vakantiehuizen met Oceaanzicht

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *