Transavia voor de winter boekbaar

Goed nieuws voor alle La Palma Lovers die niet kunnen wachten met boeken. De vliegtickets van Transavia voor de periode november tot april zijn boekbaar. Tui Fly vliegt ook deze zomer naar La Palma vanaf Amsterdam.

Het gaat goed op La Palma!
Het eiland geurt naar lente en optimisme. De regen die er afgelopen winter is gevallen, na jaren van droogte, kwam als een zucht van verlichting over het eiland. De waterreservoirs zijn gevuld en La Isla Bonita staat vol met gekleurde bloemen.

Bananen
De gevolgen van de pandemie zijn ook op La Palma voelbaar, maar minder dan op de andere Canarische eilanden. De bananen en avocado’s trekken zich niets aan van wat er om hun heen gebeurt, containers vol gaan er nog iedere week naar het vaste land. Het zorgt voor een basisinkomen voor de meeste eilandbewoners.

Het eilandleven rolt
Het aantal besmettingen op La Palma is klein gebleven waardoor het dagelijkse leven nauwelijks wordt beperkt door de maatregelen.We kunnen hier nog altijd naar een terras, een restaurant, het strand en de winkels zijn geopend. Het eilandleven rolt aangenaam van de ene dag in de andere.

Palmese zon
Terwijl over de wereld de derde golf spoelt, zien we aan het einde van de tunnel de Palmese zon. De bejaarden zijn in Spanje inmiddels gevaccineerd met als resultaat dat het aantal corona slachtoffers in de verpleeghuizen vrijwel is teruggebracht tot nul. Dat is heel goed en positief nieuws!

Optimisme
Zodra de druk op de zorg afneemt, zal de wereld zich weer openen. We zijn niet de enigen die met vol vertrouwen naar de toekomst kijken. Ook Transavia geeft deze ochtend een teken van optimisme.

Vroeg boeken
We begrijpen heel goed dat het lastig is om vol vertrouwen te gaan voor de toekomst. Toch kan het een goed idee zijn om nu al te boeken voor de komende periode. Je hebt nu nog de eerste keuze aan vakantiehuizen en vrijwel altijd boek je de voordeligste vliegtickets zodra deze te boeken zijn.

Om het financiële risico voor onze gasten uit te sluiten hebben we de voorwaarden aangepast. Je betaalt pas de aanbetaling zodra je er zeker van bent dat je ook echt kunt komen. Tot die tijd ben je ons niet verplicht. Het huis kun je op La Palma voldoen waardoor je geen financieel risico loopt.

Flexibel
Transavia doet ook mee om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken om te boeken. Met Flex kun je voor 9 euro per persoon per enkele reis tot 48 uur voor vertrek de reisdatum veranderen. Dit maakt het mogelijk om zonder al te veel zorgen een vakantie naar La Palma te boeken

Ook voor de komende zomervakantie wordt er op dit moment geboekt.

Goed nieuws voor de La Palma Lovers die hun eiland niet nog langer kunnen missen.

Kies alvast een plekje onder de zon: Vakantiehuizen met Oceaanzicht

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *