Vegan restaurant met wielen op La Palma

In het schemergebied van regels en vergunningen is op La Palma nog voldoende ruimte voor idealisme, zolang het duurt.

De eigenaar van het biologische landgoed Serenity in Tijarafe sleepte iets meer dan een jaar geleden zijn  foodcaravan over een steile weg de berg omhoog. Door de week wordt er met een collectief natuurliefhebbers de aarde bewerkt en de groenteplantjes vertroeteld. In het weekeinde kon je er plaatsnemen aan een van de gammele tafeltjes om er vegan te eten.
De foodcaravan van Veganoteca.

Het vegan-feest duurde ongeveer een jaar totdat de politie de foodcaravan op het spoor kwam. Voor een foodcaravan in de bergen van Tijarafe is er tussen de regels van wat wel en niet mag geen ruimte.

De caravan is om deze reden door de eigenaar op een gecontroleerde manier de berg afgerold naar de parkeerplaats van Plaza Aguatavar. De nieuwe locatie van dit vegan-restaurant op wielen.

De specialiteit is de befaamde klimaat neutrale MAC-burger gemaakt van rode biet, versierd met kleurrijke en geurende bloemetjes met frietjes.

Mocht je van ver komen om deze smaaksensatie te ervaren dan kan het geen kwaad om van te voren contact op te nemen met de eigenaar.  WhatsApp of mobiele telefoon +34 602 58 30 93.

De luiken van de veganoteca gaan open op zaterdag tussen 11 en 17 uur en op zondag van 14 tot 19 uur.

Het mini-vegan-restaurant op wielen staat geparkeerd aan het pleintje Aguatavar ten noorden van Tijarafe tussen kilometer 83 en 84, zolang het duurt.

Meer informatie over restaurant op La Palma

3 reacties op “Vegan restaurant met wielen op La Palma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *