Meest romantische foto ooit

Nog warm van het strand voor het vertrek, terwijl de zon ondergaat, nog even een koele caña drinken. Het mooiste moment van de dag.

 Vanuit de houten kiosk op het strand van Playa Verde zag ik ze staan. Twee tortelduifjes in elkaar verstrengeld waren alleen nog maar elkaar en de zon.

We stonden op het punt om te vertrekken en ik hoopte mijn meest romantische foto ooit te gaan maken. De zon zakte dieper en dieper, de hemel kleurde roder en roder.

De twee geliefden lieten elkaar los,  een mobiele telefoon kwam te voorschijn en werd op de zon gericht. Ik was twee seconden te laat!

En ik ging naar huis met bovenstaande foto.

Meer informatie: Stranden van La Palma

 

6 reacties op “Meest romantische foto ooit

  1. Alsof de tortelduifjes het aanvoelden dat de hoffotograaf op het punt stond om de foto te maken. Niet getreurd, je hebt evengoed het afscheid van de zon van een mooie dag prachtig kunnen vastleggen. Het doet mij denken aan de momenten dat wij de zon achter de horizon op zee zien verdwijnen. Met het besef hoe snel de aarde om zijn as draait. Zo zien we de zon op de lijn van de horizon liggen en kunnen we de seconden tellen dat de zon afscheid van de dag heeft genomen.

  2. Oh zo herkenbaar… je wilt het liefste de foto perfect. Eens met wat gezegd wordt: het blijft een mooie plaat. Tip: tilt de horizon even recht en je zult zien, alle gemengde gevoelens verdwijnen als sneeuw voor de ondergaande zon 😉

    Fijn weer even terug te kijken op dit blog! Wat zijn de Palmesen veerkrachtig…inspirerend, dank je wel voor het delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *