Aan de rand van de lava in de tuin van Eden

Het vegetarische en vegan eetcafé Palmerita in Laguna, je rijdt er ongemerkt aan voorbij. Je herinnert je vast en zeker het stoplicht van Laguna, rechts daarvan bevond zich Palmerita. Palmerita staat er nog altijd, het zijn de stoplichten die zijn verdwenen onder de lava. Het restaurantje is op een haar na ontsnapt aan een ramp.

Vanwege de bijna verborgen ligging van Palmerita wordt het eetcafé uitsluitend bezocht door gasten die het kennen. Ze weten dat er achter de onopvallende gevel een gezellige eetgelegenheid bevindt met een grote tuin. Dertig meter verderop wordt er gewerkt aan de nieuwe weg over de lava, in Palmerita merk je daar weinig van en ben je in de tuin van Eden.

In de tuin onder de palmboom is het aangenaam, gezond en lekker lunchen. Er worden uitsluitend ecologische en vegetarische gerechten geserveerd. Op doordeweekse dag is de keuken gesloten en komen de bezoekers voor de ruime keuze aan taarten, het potje tibetaanse thee en eerlijke koffie.


Palmerita is ongetwijfeld het ecologische eetcafé met de minste afstand tot een gestolde vulkaanrivier in de wereld. Het verdient alleen al om dit feit een bezoek.

Palmerita Café,
Ctra. Puerto Naos A, 234A, 38769 Los Llanos
Tel: 0034 623 478 806
Openingstijden: vrijdag, zaterdag en zondag: 9 tot 17 uur.
Woensdag en donderdag geopend voor co-working en café, thee en taart van 9 tot 17 uur.

Meer informatie over restaurants op La Palma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *