De jurk van de koningin van het carnaval

Bij de verkiezing van de koningin van het carnaval wordt er niet gekozen voor het mooiste meisje maar voor de meest extravagante jurk. In de loop van al die jaren carnaval is de jurk van de koningin uitgegroeid tot een kunstwerk op wielen. Deze week konden we op de Plaza de España de winnende jurken bekijken.

Groot en klein wilden op de foto met hun favoriete jurk. Als je goed zoekt, kun je ook mij op een van de foto’s zien staan. Om het je iets gemakkelijker te maken, ik heb niet mijn handen in mijn zakken.

3 reacties op “De jurk van de koningin van het carnaval

  1. Je hebt zeker geen handen in de zakken! En zoals je staat, zó hoort het! 😁
    Mooie foto’s. 🪇🥁🍀🕺💃

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *