Machtige vulkaanrots

Met een kajak op de Atlantische Oceaan voor de kust van La Palma bekijk je het eiland met andere ogen. Na het strand achter je te hebben gelaten rijst La Palma als een machtige vulkaanrots vanuit de oceaan steil omhoog

Kleine baaitjes en door de oceaan uitgehouwen grotten worden binnen gepeddeld. Laat je wiegen op de deining van de oceaan en ga de fysieke strijd aan met de kracht van het water. Voor de één een totaal nieuwe ervaring voor een ander het beoefenen van sport.

Kajakken op La Palma

Kayaking met neef Nick.

Ultra kort verslag

Na de branding van Puerto Naos met succes te zijn overgevaren kalmeerde het water in een zachte deining. Tijdens de tour voeren we ten zuiden van Puerto Naos een grot binnen. Het geluid van de oceaan klotste en kolkte onheilspellend tegen de rotswand, een spannend moment.

We hadden gekozen voor de korte tour zodat we na een uur peddelen wederom de branding mochten trotseren.

Kano of Kajak?

Een kajak is eenpersoonsvaartuigje van de Eskimo´s voor de visvangst gemaakt van zeehondenvellen. Een kano is volgens de Dikke van Dale een bootje gemaakt van een boomstam.

Waar op La Palma?
De kano´s zijn in de zomermaanden te huur op het strand van Tazacorte, Puerto Naos en Los Cancajos. Je kunt een kano huren voor een uur of langer.

Kayak voor de kust van La Palma.