Mountainbiken op La Palma is fun en adrenaline

Op La Palma zijn verschillende aanbieders die werkelijk alles voor je kunnen organiseren. Je eigen fiets kun je thuislaten, het materiaal dat wordt aangeboden is van uitstekende kwaliteit en de tochten zijn enerverend.

Bezoek voordat je van start gaat een of meerdere mountainbikeshops op La Palma. Je maakt dan kennis met de gids die je kan informeren over de tochten die de komende dagen op het programma staan.

Mountainbiken op de kraterrand.

Mountainbiker in actie op La Palma.

Alleen of met gids

Op La Palma kan een mountainbike worden gehuurd om zelfstandig mee op pad te gaan. De meeste shops kunnen ook het transport voor je organiseren. Kijk er niet raar van op dat je in het Duits zal worden aangesproken.

Veel informatie en antwoorden op je vragen kun je voor aanvang van de vakantie vinden op de verschillende websites van de mountainbikeshops.

 

Magic Bike

Sigi Wagner van Magic-Bike zet zijn bike regelmatig op het vliegtuig om in de verste uithoeken van de wereld te gaan fietsen. Maar altijd komt hij weer terug naar zijn geliefde eiland La Palma waar hij in Los Llanos zijn Magic Bikes verhuurt en tochten organiseert.
Met Sigi (Duits, Spaans, Engels) beleef je een magic-tour!
Meer informatie: magic-bike-lapalma.com

 

Siggy van Magic Bike

Biken op La Palma

Bike en Fun

Bike en Fun opereert vanaf 1993 vanuit Los Llanos met drie gidsen, een technicus en met meer dan veertig mountainbikes in topconditie.

Duitse degelijkheid en ervaring met de laatste modellen bikes. Meer informatie: Bike n Fun

Wij kunnen voor je een vakantiehuis en een grote auto organiseren wanneer je zelfstandig op pad wil gaan met je bike.