Video vlucht van Jedey naar Puerto Naos (Tandem Fly)

Zweven als een vogel

La Palma biedt ideale omstandigheden voor het beoefenen van parapenten. Het gehele jaar door kan er worden gevlogen.

Op La Palma kan een duo-sprong worden gemaakt met Balu van Tandem Fly.

Bolu is een gediplomeerd parapenter, heeft jaren ervaring en zijn job is om samen met jou te zweven als een vogel over vulkanen, bossen en de oceaan.

ready for take off
Ready for take off!
parapenten la palma opgeven
De eerste meters na het opstijgen.

Duo-sprong

Na een korte kennismaking in Puerto Naos en uitleg over de vlucht kan het avontuur beginnen. De startbaan is een helling met een lichte stijging in het gebied Los Campanarios bij Jedey op een hoogte van 950 meter. Het volstaat om een paar stappen met de piloot te maken om aan de vlucht te kunnen beginnen.

De vliegroute gaat over de vulkanen van de Cumbre Nueva en volgt de lavastroom van de San Juan in de richting van de kust. De landing vindt plaats bij het strand van Puerto Naos. De tijdsduur van de vlucht is tussen de 20 en 30 minuten, afhankelijk van de thermiek.

Hoe kan ik de vlucht boeken?

Neem kontakt op met Balu van Tandem Fly ( Engels, Duits, Spaans) per whatsapp: 0034 691723268 of stuur een e-mail naar tandemflylapalma@gmail.com met de volgende gegevens: Naam, gewicht, de dagen waarop je beschikbaar bent om te vliegen. Meld je op de afgesproken dag in Puerto Naos bij de winkel Sabores, naast de Spa and GO!!!

Kijk voor meer details en informatie op de website van Balu: https://tandemflylapalma.com/

And Go!

We wensen je een aangename vlucht en een veilige landing!