Appartement Maria, review

Huisje op La Palma
Ineke Groenier
Voor twee personen een heel fijn huisje op  een mooie en centrale lokatie. Super vriendelijk welkom met fruit, een wijntje en lach. Schoon, lekker bed, fijn terras en goed uitgeruste keuken.
Muriël en Ronald
Fijn verblijf gehad in het appartement Maria en op La Palma. We zijn met regelmaat verwend met koek en andere delicatessen door de vriendelijke en behulpzame eigenaren. Het appartement was ruim genoeg en schoon. Ligging centraal op het eiland in de buurt van El Paso en het leuke stadje Los Llanos met restaurants, terrassen en winkels.
Fien en Daniël
Casa Maria was echt perfect voor ons: centraal gelegen, vlakbij een stadje met alle voorzieningen vandien en toch ontzettend rustig. We zijn overladen met sinaasappels, bananen en fruit waarvan we de naam niet eens weten.

Anneke van Belle
Genoten…dat hebben we in de afgelopen week. Bij aankomst bij de Casa stond de verhuurster al glimlachend op ons te wachten. Trots liet ze ons haar Casa zien. Nou, dat mocht ook wel want we hebben het er prima gehad. Ook zijn we verwend met fruit, cake, eieren en een flesje wijn. Geweldig lief.