Penthouse Playa Atlantico, reviews

Groot appartement in Puerto naso, La Palma.

Informatiepagina Penthouse Atlantico

Maria, 23.12.2020

We zijn een drietal dagen terug in Belgi√ę na een verblijf van 5 weken in het penthouse Atlantico.

Eventjes opmerken dat er toch dringend renovatiewerken nodig zijn voor het verblijf!

De ligging is super en een zalig terras, waar de planten wel uit de potten barsten ūü§Ē

De zetel in de living , ja daar kom je na een tijdje geradbraakt uit. Televisie waar we 1 Spaanse zender op vonden kon zeker niet vanuit de zetel te bekeken worden daar het scherm 40cm groot was.

Douche in ligbad is armzalig. Keuken niet van deze tijd!

Toch genoten we van de omgeving en het zalige weer!

Nog één opmerking..plekken op het donsdeken!

Dit wou ik jullie mededelen!

Groetjes, Mieke

p.s. Oceaanzicht heeft er alles aan gedaan om het naar onze zin te maken

Onno Luske, 9 februari 2019 13:41
Wij hebben erg genoten van onze vakantie op La Palma en van het appartement Atlantico, dat zo prima geschikt voor ons bleek gezien de ligging en de nabijheid van lekkere eetgelegenheden.

Wij beraden ons op een reprise volgend jaar.
Een hartelijke groet van Onno en Lidwien.

Annemarie van Tinteren
11 maart 2018
We hebben genoten van Atlantico ondanks het mindere weer.
We hebben wel wat aandachtspuntjes!
De badkamer en de keuken zijn behoorlijk verouderd en aan vernieuwing toe. Hartelijke groet, Annemarie, Gretha en Nelleke Goede

Inmiddels hebben we reactie gekregen en die willen we jullie graag toesturen maar deze is in het Frans. Kunnen jullie dat lezen of moeten we het vertalen?

Hans en Barbara
Casa Atlantico is een fantastisch huis. Mooi ingericht, heerlijke dakterrassen en het meest fantastische uitzicht wat je je maar kunt bedenken!

Karel en Tineke
Een penthouse aan de boulevard met een dakterras waar menigeen jaloers op zou zijn. Hier zit je iedere dag eerste rang, complete privacy en rust. Je hoort niets van het geroezemoes beneden op de boulevard. Geweldig uitzicht op de oceaan en zonsondergang. Wanneer je zin hebt in een duik of om op een ander terras te zitten, ben je in een minuut beneden op het strand. De sfeer in het huis is fijn, het is er licht en ruim, je voelt je er direct thuis. Hier komen we zeker terug!

Aty en Dick
Als Canarische-eilandgangers hebben wij altijd in de winter de niet verwarmde appartementen als knelpunt ervaren. Dit speelde in Casa Atlantico duidelijk niet; de zonnige ligging zorgt voor voldoende opwarming voor de avond en nacht. Verder is op het terras tussen 9 en 19 uur altijd een plekje in de zon te vinden. Met andere woorden: een perfecte locatie!

Anneke en Gert
Atlantico was geweldig qua ligging (de geluiden van de boulevard hoor je bijna niet maar wel het mooie geluid van de oceaan) waardoor je zo even naar de zee kunt lopen om een duik te nemen of ’s avonds nog even wat te gaan drinken op een terras. Het dakterras was echt super. Het enige minpuntje was de wat warme slaapkamer.

Betty en Peter
Atlantico was geweldig. Een weekje tot rust komen en bijtanken kan hier volgens ons het hele jaar.

Manfred
Atlantico was nog sfeervoller dan verwacht. ‘s Avonds van de zonsondergang genieten vanaf het terrras was onvergetelijk.

Ineke
Wat een goede keuze om ons Atlantico aan te bevelen! We verblijven er met groot genoegen!