Babylon, review

Babylon huis zwembad la palma

Alle informatie vakantiehuis Babylon

Overzicht La Palma vakantiehuizen

Bram Hahn, 9 de mayo de 2022 9:26

Wij hebben een fantastische week achter de rug op La Palma. Veel dank voor de uitstekende organisatie en informatie. We hebben tijdens onze trips veel gehad aan je boek. Ook de gastvrijheid van Pepe en Nieves van Villa Babylon was uniek.

We komen graag een keer terug.

Bram Hahn

 

Marjon Koster, 17 november 2019

Het huisje bij Tijarafe (met Nieves als supergastvrouw) en de boottocht op de Brussard zijn wat ons betreft echt aanraders.

Daarnaast zijn dat uiteraard de mooie wandelroutes waar we eigenlijk voor kwamen.

Wie weet kunnen we ooit een keer met de kinderen terug en dan zouden we het huisje van Nieves als eerste voorkeur hebben…

Marjon en Jeroen

Ria Verhoekx, 15 de febrero de 2019

We wilden nog even laten weten dat we een fijne vakantie gehad hebben.

Vooral het verblijf in Babylon was erg prettig. Wat een comfortabel, mooi huis .

Plus  de eigenaresse was buitengewoon gastvrij : fruit en bloemen , wijn en bier , open haardhout- alles was voor ons klaargezet .

Later kwam ze nog een giga cake brengen en de voorlaatste dag kregen we een grote pan met heerlijke paella.

Jannie de Groot, 1 februari 2019

Hallo Siepko en Marjan, We zijn aan het wachten op onze vlucht terug naar A’dam en willen jullie laten weten dat we het (wederom) enorm naar onze zin hebben gehad.

Het huis Babylon was fantastisch en de eigenaren Pepe en Nieves waren zo lief en attent. Nieves heeft een keer paella gekookt én ook nog een cake gebakken voor ons. Zo lieve vrouw!

Door ons gezamenlijke ‘talen-tekort’ hebben we haar, naar ons gevoel, niet genoeg kunnen bedanken. Mochten jullie haar spreken, wil je dan de hartelijke groeten en veel dank wensen voor de voortreffelijke ontvangst!

We gaan Nieves en jullie natuurlijk ook van harte aanbevelen aan iedereen die  op vakantie naar La Palma wil.

Wij komen zeker terug!!!

Warme groet, Jan, Nora en Jannie

Rob en Jeanne, 11 april 2018
We werden gastvrij ontvangen door Nieves. Ze gaf ons uitgebreide info over het huis. Er stonden verse bloemen op de tafel zowel binnen als buiten. Ook stonden er 2 schalen met vers fruit en avocado’s. In de koelkast verse eieren van eigen kippen. Sinaasappelen konden we zo van de bomen plukken. Een heel warm welkom.

Het huis zelf was brandschoon en echt overal was aan gedacht, voldoende linnengoed, hout voor de haard en dat werd ook nog aangevuld als het op was.

Het was volop genieten ook werden we verrast met een heerlijk maaltijd een paella, soep vooraf en cake toe.

Eenmaal hadden we een stroomstoring en na een telefoontje stonden Pepe en Nieves voor de deur en losten het op.

Het huis ligt helemaal vrij, er zijn meer huizen in de omgeving maar toch zit je geheel privé en met een prachtig uitzicht.
We kunnen iedereen aanraden om het te huren en kennis te maken met Nieves en Pepe.

Betty en Peter
De locaties was perfect. Villa Babylon met zoveel luxe, privacy en zorg voor de inrichting, waardoor het in niets lijkt op een standaard vakantiehuis. Bier, wijn, eieren in de koelkast en een gevulde fruitmand op tafel. Als klap op de vuurpijl kwam de eigenaresse donderdagavond een pan met gestoofd konijn brengen. Zoiets hebben we niet eerder meegemaakt.

Hanneke en Harrie Sprengers
Zoveel welgemeende gastvrijheid in woord en daad hebben we niet eerder ervaren: bij aankomst: prachtige bloemen op tafel, koelkast gevuld met eieren/bier/wijn, fruitschaal gevuld met allerlei heerlijk fruit. Het huis en alles er omheen was geweldig: het overtrof onze verwachtingen die we vooral baseerden op de informatie van jullie website. Iedere morgen bij het zwembad ontbeten, genoten van de prachtige tuin en het uitzicht, van de vele vogels en hagedissen.