La Palma Rondreis, reviews en ervaringen

Rondreis in het zuiden van La Palma.

La Palma Rondreis

La Palma vakantiehuizen

Mark Rosema, 3 de abril de 2019

Mijn rondreis zit erop. Ik heb ervan genoten. Veel gewandeld en mooie indrukken van La Palma opgesnoven. Jullie hadden gelijk, het is een divers en afwisselend eiland.

Ik heb een heerlijke week op La Palma gehad. Jullie bedankt voor het organiseren van de accomodaties en de auto! Dit heeft op een positieve manier bijgedragen aan een onbezorgde week La Palma.

Met hartelijke groeten, Mark

Johannes L Bos, 18 de marzo de 2019 

 Beste Siepko en Marjan,

Weer terug in Nederland na een prachtige week op La Palma. We hebben enorm genoten van de prachtige natuur en natuurlijk het mooie weer.

De verschillende locaties waren perfect, waarbij de Spaanse sfeer en gezelligheid van Santa Cruz en Los Llanos, met leuke restaurantjes voor in de avond wel iets meer onze stijl is dan het “in the middle of nowhere” van Franceses, maar wel heel leuk om dat ook eens mee te maken.

Het reisboek was fantastisch en een voortdurende leidraad voor onze tochten. Wel doen wij flink wat langer over een tocht dan beschreven, maar daar hadden we al rekening mee gehouden.

Nuttig ook de tip om te reserveren bij La Cumbrecita. Dat hebben we zondag voor vertrek nog gedaan. Prachtig, met wolkenwaterval. We zullen zeker een keer terug komen.

Bedankt, Hans en Hermine,

Wilma Bijloo, 6 februari 2019
Bedankt voor de door jullie aangeboden rondreis. Het was prachtig. Alle reden om nog een keer terug te gaan. We hebben de reisgids gespeld, en veel wandelingen hieruit gemaakt.

Carla Poel, 19 de enero de 2019 19:47
Beste Siepko, ik vind het wel een mooi moment, ook namens Jos, om jou zo halverwege ons verblijf hier, ontzettend te bedanken.

Jouw boek is onze dagelijkse gids. En wat voor een !

Echt TOP. Ook je humor. Je wandelingen en restaurant tips…. het maakt het verblijf gewoon leuker met jouw boekje in de hand.

En… wat een mooi eiland. Het past precies op dit moment bij ons.

Ondertussen genieten we van de banaantjes cakejes en avocado’s van Maria. Groetjes Jos en Carla

Dynke van der Wijk en Jeroen Baerveldt, 19 de enero de 2019
Wij hebben inmiddels jullie reisgids ontvangen, waarvoor dank. Het lijkt na een snelle blik idd precies de gids die bij ons past: geen afbeeldingen (want je ziet zelf genoeg onderweg), duidelijke beschrijvingen, heldere taal, een gids waarop je kunt bouwen!
Vriendelijke groet, Dynke en Jeroen

Robben, ER, woensdag 19 december 2018
Wat hebben wij genoten van onze 10-daagse vakantie van op 3 locaties op La Palma. We begrijpen heel goed dat jullie je gevestigd hebben op dit prachtige eiland met zijn vriendelijke en relaxte bewoners.Graag komen we nog eens terug. Hartelijk dank dat jullie alles zo vlekkeloos voor ons hebben laten verlopen!
Erna (Robben) en Joukje(Sander)

Maaike Scholten, 2 de diciembre de 2018
We hebben een heerlijke vakantie gehad op La Palma! Wat een prachtig eiland, daar moeten we nog een keer heen!

We willen jullie hartelijk danken voor de goede service. De overnachtingen waren alle drie bijzonder en fijn, bovendien was de trip in z’n geheel goed geregeld. Bedankt daarvoor! En hopelijk nemen we nog eens contact met jullie op 😊
Groetjes, Thijs en Maaike

Frank Wijtenburg, 24 de octubre de 2018
Hoi Siepko en Marjan,
Het lijkt alsof we weken weg zijn geweest terwijl we eigenlijk maar een week hadden.

De vier locaties van de rondreis waren allemaal totaal verschillend van elkaar maar op hun eigen manier superleuk! We vonden natuurlijk de grotwoning heel erg gaaf! Maar het stadshuisje in Santa Cruz was ook heel fijn en back to basic in El Tablado was ook heel leuk. En als laatste bij Los Llanos bij Willem en Anouck was ook een heel goed plekje en goede uitvalsbasis voor de vulkanenroute.

We hebben elke dag hele mooie wandelingen gemaakt met als hoogtepunten de Roque de los Muchachos en de vulkanenroute.

Het was één van de allermooiste vakanties ooit!

Hartelijke groeten,
Marc en Franke

Machteld van den Berg, 29 september 2018
Afgelopen nacht zijn wij teruggekeerd van onze heerlijke, prachtige vakantie op La Palma. We hebben al een ‘to-do’-lijst gemaakt voor een volgend bezoek :-)! Hartelijke dank voor alle zorg en aandacht die jullie in de rondreis hebben gestoken.

Rob Kerkers, 26 september 2018
Het was geweldig!
Lees het gehele verslag van Rob en Birgit

Liesbet Heuverman, 28 juli 2018
We willen jullie deze eerste avond even laten weten dat we super tevreden zijn met hoe jullie alles geregeld hebben. Heerlijk zo aan de oceaan. En dan tijdens het eten buiten bij restaurant Rompecabos zagen we ook nog de eclips van de maan.

Hellen Mouws, 26 juli 2018
We willen jullie graag van harte bedanken voor de organisatie van onze vakantie.

Enkele weken voor ons vertrek werden we per post enthousiast gemaakt door het boek over La Palma met goed beschreven wandelingen en wetenswaardigheden.

Een week voor vertrek zijn we adequaat geïnformeerd over de gemaakte afspraken.

Bij aankomst op het vliegveld stond onze auto vertrek klaar en werden we door de mensen van Narki vriendelijke te woord gestaan.

In ons eerste knusse, goed ingerichte huisje in Santa La Cruz hebben we 2 nachten geacclimatiseerd. We misten hier een eigen terras of buitenruimte maar de terrassen in het centrum hebben dat gemis goed gemaakt.

Na 3 nachten zijn we vertrokken naar zee. Heerlijke locatie Miriam appartementen dicht bij een zwembad met oceaan water.

Mbv de auto was het mogelijk om elke start van een wandeling te vinden.

Het rijden op de smalle steile wegen was wennen, het kostte soms wat tijd om een makkelijke parkeerplek te vinden. Gelukkig oefening baart kunst, na enkele dagen hadden we het rijden goed onder de knie.

Daarna de rotswoning van Jikke en Alle, super prachtige en rustige plek met een prachtige rotstuin en terras.

Aan het eind verbleven we in de buurt van Tazacorte in een huis met een geweldig groene tuin met prachtige bloemen en jacuzzi.

De zwaarte 5 van de wandelingen in de reisgids was voor ons, ongeoefende wandelaars, goed te doen.

Aanraders: De Zarza wandeling, het bezoek aan het natuurpark Caldera de Taburent nationaal Park.

Truus Van Asselt 
18 april 2018
We zijn alweer ruim 3 weken terug van een geweldige vakantie op La Palma. We hebben genoten van de bijzondere locaties op de rondreis en het huis Laguna. Dat smaakt naar meer! Volgend jaar maart zouden we graag terug komen om de overgeslagen plekken te bezoeken.

Kristien Verbiest 
5 april 2018
Wij zijn ondertussen terug in ons vertrouwde België.
Wij hebben een ongelooflijke fijne vakantie achter de rug, La Palma heeft ons zeker kunnen bekoren.
De verscheidenheid, het klimaat, de vriendelijke, en altijd gelukkig lijkende mensen..de groene natuur, de rust, de stilte..
goh.. je hoort het, : wij komen zeker terug !
Ook hele fijne mensen leren kennen.

Heel erg bedankt om alles zo fijn te regelen voor ons,
De rondreis was echt perfect !
Nogmaals onze dank om ons verder te helpen toen we door de plotse opkomende mist ongepland in El Tablado terecht kwamen ! :o)

Oh ja, en niet te vergeten… de reisgids..
zo praktisch !En heel erg leuk geschreven ( zelfs leuk om gewoon zo te lezen.
Heel zeker tot een volgende keer ! groetjes Kristien.

Karin van Kraaij
Beste Marjan en Siepko, in 2006 ben ik met mijn vriend Teus naar La Palma geweest. Jullie hebben toen voor ons een fantastische reis verzorgd. Zo mooi dat ik deze reis graag wederom zou willen maken. Nu gaat een vriendin van me mee. Mijn vraag is: kunnen jullie wederom zo’n mooie trektocht voor ons samenstellen? Veel groeten, Karin van Kraaij.

Familie Nuij 
Zaterdag 21 april 2018
Dag Marjan en Siepko, dank voor organisatie van de rondreis, voor de kaarten en voor het reisboek. Mooi beschreven met boordevol handige en goede tips. We hebben het prima naar onze zin gehad op La Palma! Wat een fantastisch eiland. We komen er zeker nog een keer terug, we hebben nog lang niet alles gezien. Groet, Pieter

Anita Broeders en Klaas Jan Wierda
Wij hebben een fantastische week op La Palma gehad. Al op de eerste dag hebben wij ons erbij neergelegd dat we niet alles konden zien wat we wilden in één week en dat we dus nog een keer terug moeten komen om het verder af te maken.

Wát een heerlijk eiland. Schoon, rustig, groen, relaxed en vriendelijk. Ik heb 7 dagen lang rondgelopen met jouw boek. Op iedere foto sta ik ermee in mijn handen.
En alles klopte! Van de aankomst op het vliegveld tot het weer inleveren van de auto, alles was prima op te volgen. Complimenten voor deze organisatie!
De wandelingen in het boek waren ook perfect beschreven en brachten ons op schitterende plekjes. We hebben zes wandelingen uit het boek gemaakt en zijn nergens verkeerd gegaan. Ontzettend leuk!

Annick van der Geest
We zijn alweer twee weken aan het werk en kijken terug op een heerlijke rondreis. Het lekkere weer hielp natuurlijk erg mee!
De adressen die jullie voor ons geregeld hadden waren mooi verspreid over het eiland. We hebben daardoor niet zoveel in de auto gezeten en veel kunnen zien en doen.

Ik wil wel een tip meegeven: het zou fijn zijn als we tevoren geweten hadden dat veel restaurants op 31 december gesloten zijn. Dat overviel ons nu. We hadden gelukkig wel boodschappen gedaan, maar er niet op gerekend die avond zelf te koken. Dat had op zich prima gekund in het appartement.

Inmiddels heb ik mijn zus en haar man naar jullie verwezen en ik begreep dat zij geboekt hebben voor een weekje begin april. Hartelijke groet,

Remco, Brent en Isa
De door jullie uitgestippelde rondreis en geweldige reisgids heeft ons fantastische plekken laten zien en ik kan je vertellen dat La Palma een permanent plekje heeft veroverd in mijn hart!
Het was mijn eerste maar zeker niet laatste bezoek aan La Palma, dus de kans is heel groot dat we elkaar nog eens gaan treffen…

Cor en Corrie van Dongen
Het is zondagavond. Morgen vliegen we weer terug naar huis.
We hebben GENOTEN van La Palma. Mede door jullie hebben we dit eiland voorgoed in ons hart gesloten. Wat hebben we mooie wandeltochten gemaakt.
De accomodaties waren top. De ontvangst was heel hartelijk. De eitjes, flesjes wijn, fruit en de sapjes voelden als de kers op de taart. Siepko, jouw La Palma gids heeft zoveel toegevoegd aan ons verblijf.
Chapeau!!

Gé en Mariëtte
Hallo Siepko en Marjan, gisteren zijn wij thuisgekomen van een schitterende rondreis over La Palma. Alles is prima verlopen. De huurauto is prima bevallen en de huizen waren top!! Apartementos Mirjam: Prima, volledig uitgerust appartement met geweldig uitzicht!! La Garzita in El Tablado: Hollandse gezelligheid en gastvrijheid in El Tablado. Casa Pedro: Superverblijf op hoog niveau (letterlijk en figuurlijk). Casa Rajada: Prima uitgerust verblijf. Casa Bienes: Een waardig adresje om deze reis af te sluiten. Hier ervaar je het ware oceaanzicht!!!
Kortom: we hebben een geweldige mooie rondreis gehad op een wondermooi eiland dat ons in veel opzichten heeft verbaasd! Voor herhaling vatbaar.
Siepko en Marjan: bedankt voor de perfecte organisatie.
Vriendelijke groeten, Gé en Mariëtte