Rondreis in het zuiden van La Palma.

La Palma Rondreis

La Palma vakantiehuizen

21.09.2023 Per Whatsapp vanaf het vliegveld
Goedemorgen, we zijn op het vliegveld na een heerlijk en goed georganiseerd verblijf op dit mooie eiland La Palma. Bedankt voor de goede zorgen. We hebben genoten van de mooie accommodaties en de lieve mensen.
Groetjes Anneke en John Oldenburg.

Anja Mateman, 7.09.2023

Hallo Siepko,  in februari 2021, na de vulkaan uitbarsting hebben we een rondreis bij jullie geboekt. Dit is zo goed bevallen dat we dit graag nogmaals willen boeken.

De tickets hebben we al. Graag wil ik onze wensen via de mail toelichten.

Groeten Anja

Bram De Bruyne, 27 de abril de 2023

Wat heb ik genoten van de fantastische rondreis die jullie voor mij organiseerden ! Ik viel van de éne verbazing in de andere, wat een leuke huisjes op fantastische locaties telkens weer !

Dit was mijn vijfde keer op La Palma, maar dankzij jouw prachtige reisgids, vol interessante info die je in andere reisgidsen niet vindt, heb ik nu pas het gevoel dat ik het échte La Palma begin te kennen. Dit was de eerste keer dat ik via jullie heb gereisd, maar zeker en vast niet de laatste keer. Tot binnenkort !

Groeten, Bram

 

Haike Waternet, 25 de abril de 2023

We zijn alweer ruim 2 weken terug uit het paradijs en ‘genieten’ van het Hollandse weer = 10 graden met windkracht 6… dus tel je zegeningen op La Palma. Misschien gaan we in de nabije toekomst hier wel rentenieren.

De autoregeling was perfect, de locaties eveneens en we hebben 75% uit je praktische en leuk te lezen boekje gerealiseerd!

Pauline Ouwerkerk, 19 de abril de 2023
Asunto: BEDANKT!

Wat een geweldige reis hebben wij vorige week gemaakt.

Veels te kort natuurlijk. Hoe vaak hebben wij niet tegen elkaar gezegd dat we gewoon twee weken hadden moeten boeken.

Maar ook al was het een weekje, we hebben genoten.

En elke keer waren we weer verbaasd over de heerlijke plekken die jullie voor ons geregeld hadden.

Echt prachtig en precies waar wij naar op zoek waren.

Ik heb genoten, het rijden, de relaxedheid van het eiland en haar bewoners, en het ontzorgd worden door jullie tijdens de reis.

Nogmaals, we hebben genoten! Hopelijk tot een volgende keer

Lieve groeten, Martijn en Pauline

Marion en Marcel, 8 de abril de 2023

We zijn inmiddels weer thuis na een prachtige week vakantie op La Palma en hebben genoten.

We hadden mooi weer, (alleen regen gedurende de nacht in El Tablado), en een heerlijke temperatuur. Jullie hadden alles tot in de puntjes geregeld waardoor de ‘ verhuizingen’ soepel verliepen.

We waren zeer verrast door de schoonheid van t eiland,  t leek op sommige plaatsen wel een aangelegde tuin tijdens de wandelingen. T noorden en noord-westen vonden wij t mooist…we werden er geregeld stil van eigenlijk.

En je had gelijk…de grotwoning was echt super leuk! Maar Clair met haar huisje in El Tablado met een heerlijke maaltijd was ook een belevenis.

Bedankt voor de goede organisatie van deze prachtige reis.

roetjes Marion en Marcel

 

Dick en Ank, 2 de abril de 2023

Wij hebben een hele mooie en gevarieerde reis gehad met leuke slaaplekken. We hebben erg genoten van de prachtige natuur en de (pittige) wandelingen uit het boek.

De informatie van jullie was heel duidelijk en alles was prima georganiseerd.

Hartelijk dank hiervoor. We hopen in de toekomst nog eens jullie mooie eiland te bezoeken.

Met vriendelijke groet, nDick en Ank de Wildt

 

Verstuurd per Whastapp 28.03.2023

Hoi Siepko en Marjan, hij is nog niet klaar maar wat een reis.

Als 1e super welkom geheten bij Fran van Miriam in San Andres en verwend met heel veel gebak, heerlijk gewandeld en gegeten.

Toen El Tablado, wat een rust en wat een lieve gastvrouw die Claire heerlijk gegeten en 2 flinke wandelingen gemaakt naar beide kanten tot aan de oceaan, we mochten namelijk de 2e dag langer blijven omdat ze vrij en weg was, dus die dag gebruikt om te wandelen.

Toen de 3e locatie in de luxe grot in Puntagorda op uitnodiging van Harriet konden we al om 14:30 terecht wowwwww, geen worden voor wat een rust, we hebben tot middernacht zitten genieten en zijn niet meer weg geweest, de volgende dag een flinke wandeling en snel weer genieten bij de grot, de 40 uur leken wel dagen, top.

Vandaag weer verder, maar eerst de 400 treden gedaan naar de oceaan, wat een kracht met die flinke golven vandaag en toen best wel even een momentje boven aan mirador El Time, waar we gestopt zijn en de nog narokende vulkaan zagen met de lavastromen naar zee toe, heftig.

En waar komen we uiteindelijk uit in de schitterende stadswoning in Santa Cruz van jullie, schitterend daar gaan we ook heerlijk genieten met morgen gepland de stadswandeling en na alle dagen gewandeld te hebben een strandmiddag.

We willen jullie bedanken voor deze prachtige rondreis, hij was onvergetelijk en weer een liefdevolle ervaring rijker die we niet snel zullen vergeten.

Saludos Lisette & Eddie.

 

Marian Jantzen, 26 de marzo de 2023
Asunto: Heerlijke vakantie gehad!

Ondertussen alweer ruim een week terug en weer helemaal in de stand van alles wat weer moet… Daarom met een beetje vertraging een berichtje om jullie te bedanken voor het organiseren van onze geweldige vakantie! We hebben echt enorm genoten. Ik blijf maar foto’s terugkijken.

Wat een prachtig eiland en wat een leuke locaties hadden jullie uitgezocht. El Tablado en de grotwoning waren fantastisch. Sowieso vonden we de natuur in het noorden echt 😍  Maar ook het huisje in het zuiden waar we begonnen was heerlijk. En appartement Miriam was ook goed verzorgd. We hebben veel gezien maar zoals jullie zelf ook aangaven; het is keuzes maken. Ik wil zeker nog een keer terug voor een stuk kustwandeling in het noorden. Volgens mij gaat je hoofd dan echt even helemaal uit. Maar eigenlijk was dat deze vakantie ook al zo. Echt even helemaal eruit en heel fijn om op terug te kijken. Nogmaals bedankt!

Hartelijke groet, Bianca en Marian

 

Willem, 22 de marzo de 2023

Wij willen jullie laten weten dat wij een fantastische vakantie hebben genoten.

Mede dankzij jullie inzet.

Alles was heel goed geregeld.

Leuke en schone woningen

Goede regeling met de autohuur

en een duidelijke beschrijving van de routes

SUPER!!!

Dank jullie wel en we gaan zeker nog een keer gebruik maken van jullie diensten

Met vriendelijke groet,

Margreet en Willem

 

Sjanie Gouw, 24 de febrero de 2023

We zitten weer thuis op de bank! Na regen en file zoals het hoort in Nederland😏.

We willen even laten weten dat we het heerlijk gehad hebben. Wat een verrassend eiland. De accomodaties waren uitstekend, schoon en compleet.

De reisgids ziet eruit zoals een reisgids eruit hoort te zien: gekreukt, gevouwen, bedoezeld en zo hier en daar een grote vlek. We hebben er dankbaar gebruik van gemaakt en er uit gehaald wat voor ons interessant was en haalbaar, we pasten het gewoon aan.

Het weer was wisselend maar dat kun je niet plannen. We zaten soms ’s morgen in de zon te ontbijten en regende een paar uur later doornat. Maar die buitendouche in Puntagorda was geweldig, eerst moest de zon boven de berg uit komen, dan werd het lekker warm, tot die tijd was het te fris maar was er ook binnen een douche dus geen probleem.

Met de auto ging het prima, gelukkig is Jan een goede chauffeur want wat is het steil en bochtig!!

Nogmaals dank en we zullen het nog vaak beleven als we de verhalen aan iedereen vertellen en het fotoboek klaar is…..

Fijn weekend, Jan en Sjanie

E.J.Jonker, 12 de febrero de 2023 12:33

Hartelijk dank voor het regelen van onze vakantie. Ondanks dat het weer en temperatuur  te wensen overliet, was het en zeer geslaagde vakantie.

Een prima auto en mooie onderkomens, stuk voor stuk uniek en met hun eigen voordelen.

Veel gezien en gedaan en leuke herinneringen gemaakt.

Ik kan de vakantie die jullie voor ons in elkaar hebben gedraaid, iedereen aanbevelen, dank je wel.

Eric Jan en Karin Jonker

 

Adrie en Monique, 28 december

Ha Siepko,

Vannacht zijn we veilig thuisgekomen na een heerlijke vakantie. Echt top, hoor. Wat een leuke accommodaties heb je uitgezocht! Precies waar we van houden. En op de mooiste plekjes. Als we meer tijd hadden gehad, dan hadden we zeker langer willen blijven. Vooral het noorden heeft ons hart gestolen. Zo rustig en ongerept. Maar wie weet, komen we nog een keertje terug… Dan kunnen we nog meer wandeltochten maken!

We wensen je een heel erg fijn, gezond en liefdevol 2023 toe. Bedankt voor de mooie reis en alle moeite!

Groetjes van Adrie en Monique

Ingrid Govaerts, 20 de diciembre de 2022

Hallo daar in het zonnige La Palma,

Onze reis zit er inmiddels op. Even laten weten dat het een fantastische reis is geweest, met heel toffe huisjes en een overweldigende natuur.

Dank je wel voor de uitstekende reisgids met zoveel mooie wandelingen en uitstekende tips. Die heeft echt wel bijgedragen aan de beleving. Ik begrijp dat jullie er zijn gaan wonen.

Wij hebben al vast besloten om volgend najaar zeker nog eens terug te komen voor een 3 tal weken want het is gewoon een zalig eiland om op te vertoeven, en vrij van massa toerisme.

Fijne feestdagen ginder, en tot volgend jaar,

Ingrid en Johnny

Kristien Maes, 4 de diciembre de 2022

Wij zijn ondertussen weer geland in het vrieskoude België. Wat hebben we een geweldig mooie trip achter de rug, en hoe vaak hebben we de woorden in de mond genomen ‘maar amai, ziet dat hier, ongelooflijk!!! ’ en ‘amai, hoe schoon is dat hier!!!! ’ en ‘amai, dat heeft den Siepko weer goed gedaan!!!!’

Je hebt voor ons de perfecte puzzel uitgekozen en de stukjes die je ons meegaf pasten naadloos in elkaar. Ik kom sowieso terug :-), dat staat vast, ik snap het helemaal, dat jullie je hart hier verloren zijn. En dat droomhuis van jou, dat hebben we ook gezien, dat doet inderdaad dromen ;-).

Tot de volgende keer!

Groeten, Kristien en Ester

 

Sandra Gerritsen-Bunnik, 20 de noviembre de 2022

Wij zijn (helaas) weer thuis in het koude Nederland. Wij willen jullie heel erg bedanken voor het organiseren van deze mooie rondreis op La Palma. Wij waren er al 2 keer geweest tijdens een wandelvakantie, maar nu hebben we toch weer hele andere kanten van het eiland gezien.

De huisjes waren heel erg bijzonder en mooi gelegen. Er bleef echt niets te wensen over.

Nogmaals heel erg bedankt en wie weet tot een volgende keer (wij zullen jullie ook zeker bij vrienden en familie aanbevelen).

Groetjes van Sandra en Martin

 

Steven Leuridan, 8 de noviembre de 2022

Hoi Siepko,

Ondertussen terug thuis, we kijken met plezier terug op onze vakantie in La Palma. Bedankt voor de piekfijne organisatie en duidelijke uitleg. De reisgids is ook echt een plus. 


Mike Paul
, 23 de octubre de 2022

Hallo Siepko en Marjan,

We zijn alweer even terug in Nederland, werden meteen weer opgeslokt door werk en sociale verplichtingen.

Ik wil jullie nog steeds laten weten dat wij genoten hebben van de rondreis en de huisjes die jullie voor ons geboekt hadden.

Wij hebben 2 fantastische weken gehad in La Palma. Wat een prachtig eiland en wat zaten de huisjes op prachtige plekken.

Je vakantie beginnen in de grotwoning. Zo bijzonder en heerlijk rustgevend daar.

We hebben heel veel van het eiland gezien, wat een mooie natuur en zo divers.

We komen zeker nog een keer terug om een aantal wandelingen te gaan maken waar we nu niet aan toegekomen zijn.

Bedankt voor de goede organisatie,

Michael & Irma

 

Mayla, 10 de septiembre de 2022

Hoi Siepko en Marjan,

We willen jullie nogmaals bedanken voor het regelen van de reis. We hebben het echt geweldig gehad en hebben zeker nog vele redenen om weer terug te gaan.

De overnachtingsplaatsen waren stuk voor stuk uniek en door de locaties konden we makkelijk overal naar toe. De details deden het en we vonden het goud om aan te komen met een gekoelde fles bubbels!

We hebben uiteraard nog wel wat aanvullingen/aanpassingen voor het boek:

– De vleermuizen bij Charco Azul gaan inderdaad echt over je hoofd heen, ze vliegen alleen niet vanaf de bananenbomen naar de zee/grotten maar van links naar rechts. We zaten op de bankjes die dichter bij de zee stonden. De eerste bankjes aan de linkerkant vanaf Charco Azul naar San Andres. Rick zat op het bankje en ik op de rand, waardoor ik ze echt boven zijn hoofd zag langsvliegen.

– Ook nog leuk is om sterren kijkenpunten toe te voegen aan het boek, wij gingen rond 19.00uur naar Roque de los Muchachos. Wij hadden een prachtige zonsondergang, maar ook een bijna volle maan die ervoor zorgde dat de melkweg minder zichtbaar was. Onze tip is om later heen te gaan en op de maan te letten. Dus pas rond 03.00 uur daar te zijn.

Volgend jaar staat Nieuw-Zeeland op de planning, dus wordt het 2024 dat we weer langs gaan komen. Want dit eiland is echt een plaatje!

Nogmaals dank voor alle goede zorgen!

Groetjes, Rick en Mayla

Gonny, 30 de mayo de 2022

We zijn weer terug van de vakantie op La Palma. Wij hebben het allemaal heeeeerlijk gevonden.

Fijn dat alles goed geregeld was en de accommodaties van de rondreis waren ook uitstekend.

Met name die laatste in El Paso was uitstekend om een paar dagen te verblijven.

Het zag er overal ergens netjes en goed uit.

Toen wij het reisboekje hadden ontvangen en doorlazen, vonden wij wel dat we wel heel veel informatie kregen.

Dat reisboekje heeft ons echter in La Palma ontzettend GOED geholpen.

We hadden het altijd bij ons en we hebben er echt alles uitgehaald.

Bedankt jullie voor hetgeen jullie voor ons hebben gedaan en ik ga La Palma EN Oceaanzicht absoluut aanbevelen.

Groetjes Loek en Gonny

 

Harry van der Grinten, 17 de mayo de 2022
Inmiddels weer thuis. Dank voor de goede organisatie. Alles liep soepel. Heb genoten van een fijne week en een mooi eiland.

gr. Harry

Wim del Rue, 28 de abril de 2022 21:33

Dag Siepko

Ondertussen zijn we reeds meer dan een week terug thuis. Ons hectisch leventje draait al weer op volle toeren…

Toch willen we jou nog eens extra bedanken voor de super mooie reis die we gehad hebben.

Alles is heel vlot verlopen. Van het afhalen van de auto op de luchthaven tot ons laatste huisje, alles was tip top in orde.

Onze 4 locaties waren heel verschillend wat onze reis alleen nog boeiender maakte.

Jouw boek was van goudwaarde ! We noemden het boek dan ook ‘Siepko’. “Heb jij Siepko al mee ? “, “Zit Siepko al in de rugzak” ? 😊

We hebben hierdoor zeker heel wat verborgen schatten ontdekt…

Kortom, wij zijn super tevreden teruggekeerd van een prachtig eiland !

Vriendelijke groeten

Wim en Vicky Delrue-Buysse

 

Karin Smits, 23 de abril de 2022

Beste Siepko en Marjan,

Wat een fantastisch, mooi en heerlijk eiland is La Palma!

Bedankt voor het regelen van deze vakantie op La Palma. De accomodaties van de rondreis waren allemaal top en super fijn om er zo’n uitgebreide reisgids bij te hebben. We hebben prachtige wandelingen gemaakt dankzij jullie tips.

We komen zeker nog een keer terug! Tot ziens en bedankt

Groetjes Robert en Karin

 

15.04.2022 ontvangen via whatsapp van Wendy Spooren

Thanks voor de goede organisatie👌, nu bij don Manuel☕ en nog wat kuieren vandaag 🌞 en terug naar Schiphol straks..✈ wij hebben heel erg genoten!

 

Anja Mateman, 13 de febrero de 2022

Hallo Siepko en Marjan, we zijn weer in het koude kikkerlandje na een heerlijke vakantie.

La Palma heeft ons positief verrast, zo groen en zoveel bloemen, ook zo steil en veel bochten haha.

De huisjes waren top, de grot in Puntagorda heel speciaal en luxe, bij Claire in El Tablado terug in de tijd maar zo gezellig en heerlijk gegeten, prachtige wandelingen gemaakt.

Santa Cruz gezellig stadje en het mooie blauwe huisje van jullie, na de wijn wel steil de berg weer op haha.

Kortom dank voor de uitgebreide informatie, perfect geregeld en het is een eiland om zeker terug te komen!

Hartelijke groeten Herman Wes en Anja Mateman

 

Margareth van Luijk, 13 februari 2020

Weer thuis

Hallo Siepko en Marjan

Weer thuis op de bank, zijn we aan het nagenieten van de afwisselende reis, die je voor ons had samengesteld.

We hebben het SUPER naar ons zin gehad.

Mooie wandelingen gemaakt en vele kleine museums bezocht en heerlijk gegeten.

Dankzij je boek met alle informatie.

De accomodaties:

De Grot in Puntagorda was onwijs gaaf.

Het appartement Mirjam in San Andres was top met dat grote balkon.

De Casa Tjinaste in Los Canarios was knus met mooi uitzicht.

En als laatste Casa Cerca in Todoque was een pareltje voor ons met de jacuzzi.

Kortom weer een reis om niet te vergeten.

Wie weet tot volgend  jaar.

Met vriendelijke groet

Hans en Margareth v Luijk

 

Petra, 27.01.2020
Met nog altijd veel mooie herinneringen denken we terug aan onze rondreis op La Palma (2016) via jullie organisatie. We zijn benieuwd of jullie misschien andere Nederlandse mensen kennen die iets soortgelijks aanbieden in andere landen. Hebben jullie tips of websites?
Hartelijke groet, Gijsbert & Petra (en onze peuter)

Connie Duquet, 22 januari
Wij vonden de rondreis tof. Dan slaap je op verschillende locaties. Die trouwens allemaal super waren!

Groetjes, Connie

Frits en Helen van Komen, 17 de diciembre de 2019

Als zeer positief hebben we ervaren de aanwezigheid van o.a. zout , peper, olijfolie, afwasmiddel/ borstel en elektrische apparaten bij alle accommodaties in de rondreis waarbij El Lagarto het meest te bieden had. Al deze accommodaties zijn zeer goed bevallen.

Wij kijken terug op een fantastische vakantie met allemaal top accommodaties.

Wij komen zeker terug, waarschijnlijk al volgend jaar maar dan ook waarschijnlijk iets eerder dan eind November.

Vriendelijke groet, Helen en Frits

Stephan van den Brink, 14 december 2019

Hallo Siepko en Marjan,

We zijn inmiddels al een aantal weken terug in Nederland en wilde nog even laten weten dat we ontzettend genoten hebben van de rondreis op La Palma. De huisjes waren erg mooi en op leuke locaties en we hebben elke dag zeer nuttig gebruik gemaakt van de reisgids.

We zullen een reis in La Palma via Oceaanzicht zeker aanraden bij de mensen om ons heen!

Met vriendelijke groet,
Stephan & Isabelle

Jef van Eyck, 3 de noviembre de 2019
Asunto: Rondrit La Palma

We zijn reeds enkele dagen terug van onze rondreis in La Palma maar genieten nog na van het mooie eiland, onze uitstappen en de leuke contacten.

Ik wil jullie bedanken voor de goede omkadering en organisatie. Alles verliep precies zoals was afgesproken en de reis voldeed dan ook aan onze verwachtingen.

Jullie ‘La Palma boek’ was en goede informatiebron en nuttige wegwijzer.  Bovendien prettig geschreven met boeiende achtergrondinformatie en concrete tips. Mooi gedaan.

Prettige samenwerking dus. Allicht niet de laatste.

Succes nog met jullie  reisagentschap.

En vooral, nog vele fijne jaren op het fijne La Palma.

Hartelijke groeten en alvast prettige eindejaarsfeesten.

Jef Van Eyck

 

Josee Brans, 19 november 2019

Wij kijken terug op een heel geslaagde rondreis / vakantie op La Palma!

Het weer was prima, de accommodaties heerlijk en het land prachtig. We waren verrast door de mooie natuur en de rust en hebben heerlijk bij kunnen tanken.

Josee en Paul

 

Marjon Koster, 17 november 2019

Heel erg bedankt nog voor het regelen van de trip! De autohuur ging perfect en de huisjes waren erg goed geregeld.

We vonden het geweldig, zelfs in de stromende regen was het noordoosten van het eiland heel gaaf om te zien.

De dagen in het zonnige westen waren helemaal geweldig. We hebben mooie (en steile) wandelingen gedaan. We hebben richting (en op) de toppen ongeveer alle weersomstandigheden meegemaakt.

Een geweldige boottocht met een duik in de zee, zelfs dolfijnen, een prachtige zonsondergang en leuke tapas maakten de reis helemaal compleet.

Het is onvoorstelbaar hoe je in een paar perfect geregelde dagen zo lang weg kan zijn!! Dank daarvoor.

Groeten Marjon en Jeroen


Jan Verschuuren
,14 november 2019

Bedankt voor het organiseren van onze rondreis en kennismaking met La Palma.

Mooie en bijzondere plekjes hadden jullie uitgezocht. Zeker in Tablado.

Het is uitstekend verlopen.

Prachtig gewandeld en zelfs nog gezwommen in zee.

Groeten, Jan

Margret Engels,11 de noviembre de 2019

Het was een geweldige vakantie op La Palma! We hebben heel wat afgewandeld en genoten.

De accommodaties waren top en ieder uniek op zijn eigen manier.

Dank voor de goede zorgen.

Groetjes Margret en Luc

 

Gerard de Boer, 9 november 2019

Alles was top geregeld van de auto tot de onderkomens en van het geweldige boekje tot het fantastische weer 😉

Wat een heerlijk eiland waar op iedere straat hoek wel een wandeling start. Verder heerlijk gegeten en van de zon genoten. Jullie boek was daarbij onontbeerlijk. En wat hebben jullie prachtige huisjes uitgezocht met aardige bewoners.

Kortom perfecte vakantie en we komen zeker terug! Hartelijk dank voor de organisatie en wie weet tot de volgende keer!!

Hartelijke groet, Wilma Fabels en Gerard de Boer.

 

P.s. ik wilde een review schrijven op de site maar kon nergens vinder waar. Dus nu maar zo gedaan…..

Jose Groenendijk, 3 oktober 2019 

Wil jullie even laten weten dat we een hele fijne week hebben gehad op La Palma. Veel gewandeld en gezien en genoten van de mooie locaties.

Bedankt voor de prima organisatie!

We hebben La Palma in ons hart gesloten!

Hartelijke groet, José en Ton

 

Hola Siepko,

Wil jullie even laten weten dat we een hele fijne week hebben gehad op La Palma. Veel gewandeld en gezien en genoten van de mooie locaties.

We hebben La Palma in ons hart gesloten!

Bedankt voor de prima organisatie!

Hartelijke groet,

 

José en Ton

Anita Broeders, 2 september 2019

Al twee keer hebben wij een geweldige vakantie gehad via Oceaanzicht. Dat is ons zó goed bevallen dat we ook nog voor een derde keer zouden willen boeken. Iedere keer een beetje langer.

Wij vallen voor de charme van de variatie en de verrassing.  En daarnaast is alles steeds perfect geregeld via jullie dus ik denk dat ook een volgende reis weer fantastisch zal worden.

Ik hoop dat je ons nog iets kunt aanbieden, ik hoor het graag!

Met vriendelijke groet, Anita Broeders en Klaas Jan Wierda

 

Walentina Femer, 26 augustus 2019
Fotocollage fam.Femer

Lees ook het enthousiaste reisverslag van Ronald, Walentina en Thomas.

Connie Duquet,  3 juli 2019
Asunto: Bedankt voor het organiseren van onze heel mooie afwisselende reis naar La Palma!

De was en de strijk is gedaan. We zijn ondertussen alweer aan het werk. Maar ik wil toch even tijd vrijmaken om jullie te bedanken voor de geweldig mooie en toffe reis die we maakten op La Palma.

Het is een prachtig eiland. Heel gevarieerd! We hebben er alle dagen gewandeld en ons schema bijna volledig kunnen afwerken. Enkel de grote vulkaanroute hebben we vervangen door de beklimming van de Birigoyo. Het waren allemaal wondermooie wandelingen. We genoten van de bossen en nevelwouden, het prachtige uitzicht op de Roque de Los Muchachos, de kustwandelingen en de vulkanen. Super!

De verblijven waren ook helemaal naar onze zin. Volledig onze goesting. We hadden zelf geen betere keuze kunnen maken.  Het ‘blauwe huisje’ in Santa Cruz was top en heel goed gelegen. De vriendelijke bakker naast Appartement Miriam verraste ons met zijn gratis gebakjes. Ook heel goed gelegen, vlak naast Charco Azul. We werden zeer goed ontvangen en aten heerlijk bij Hijmen en Annette in Finca Verde. Hun grotwoning is speciaal en zeer tof. En tenslotte ons laatste verblijf Villa Paraiso was een pareltje. Wat een huis en hun tuin … waaw … supervriendelijke mensen die een flesje wijn hadden gereed gezet om ons te verwelkomen. Ze gaven ons ook heel goede tips  om uit eten te gaan.

Onze vakantie was echt geweldig.

Nogmaals bedankt voor het organiseren van onze heel mooie afwisselende reis naar La Palma!

Groetjes, Connie en Jan

Jan Ausems,18 juni 2019
We zijn inmiddels alweer bijna drie weken terug uit La Palma, dus we zijn inmiddels eigenlijk wel weer aan vakantie toe… 😉

We willen jullie nog bedanken voor de fantastische vakantie die jullie voor ons hebben georganiseerd. Echt super!!!

Zo snel als het ophalen en inleveren van een huurauto is gegaan hebben we nog nooit mee gemaakt.

De vier locaties waren ieder totaal anders en in een totaal andere omgeving. Briljant!

We kunnen ook niet zeggen welke locatie wij het leukst vonden. Iedere locatie had iets unieks.

Ik bereid onze vakantie altijd erg goed voor, maar alle bijzondere plekjes die ik heb gevonden op internet stonden in het boekje. Het boekje was perfect! Waar wij ook kwamen, men had het over de “bijbel van Siepko” Ook leuk om te zien dat we tijdens onze vakantie op meerdere plaatsen mensen met het boekje in de handen zagen lopen.

La Palma is een fantastisch eiland en we snappen heel goed dat jullie verhuisd zijn naar dat mooie eiland.

Groeten, Jan & Margreet Ausems

Chantal willems, zondag 9 juni 2019
Wat is dit een unieke vakantie, echt bedankt ( We waren op een dure reis naar het eiland La Réunion, maar dit is veel mooier! )

Foto van terras Lagarto in Puntagorda opgestuurd tijdens rondreis.

Als heaven bestaat, dan denk ik dat we er zijn aangekomen.

Erling en Chantal

Wiel en Toos van den Beuken, 4 mei 2019
We zijn alweer een paar dagen terug van onze reis naar La Palma en alweer aan het werk en ook al begonnen aan een fotoboek (bijna 1000 foto’s gemaakt!)

De reis is prima verlopen, een fijne auto en ook onze overnachtingsadressen waren erg goed.

En wat hebben we veel plezier gehad van de reisgids!

Om een idee te geven hoe we onze dagen hebben ingevuld:
20-4: verkenning Santa Cruz
21-4: Cubo da Galga, San Adres en Charco Azul
22-4: naar El Tablado en daar omlaag naar Fajana en ’s avonds nog naar uitkijkpunt richting Don Pedro.
23-4: wandeling La Zarza (laatste uur in de regen), ‘smiddags de love and peace bij Las Tricias
24-4: Roque de Muchachos, te voet naar Mirador Andenes vv
25-5: Lomada Grande, daarna naar Todoque
26-4: vuurtorens, zoutwinning, Puerto Naos: hele dag bewolking
27-4: Caldera Taburiente wandeling
28-4: grote vulkanenroute
29-4: Pico Bejenado
30-4: laatste cappuccino in Puerto Naos, naar het vliegveld en via Madrid naar huis

Het is een heerlijke vakantie geweest!

De grotwoning vonden we geweldig, maar ook het stadshuisje en back to basic bij Clair was leuk.

Het huisje in Todoque was ook goed, met lekker fruit en wijn bij aankomst.

We willen jullie heel hartelijk danken voor de goede organisatie van deze prachtige reis.

We gaan niet snel terug naar een plek waar we al zijn geweest omdat er nog zoveel andere mooie plekken te ontdekken zijn maar misschien gaan we voor La Palma een uitzondering maken….

 Hartelijke groet, Toos en Wiel van den Beuken

Mark Rosema, 3 de abril de 2019

Mijn rondreis zit erop. Ik heb ervan genoten. Veel gewandeld en mooie indrukken van La Palma opgesnoven. Jullie hadden gelijk, het is een divers en afwisselend eiland.

Ik heb een heerlijke week op La Palma gehad. Jullie bedankt voor het organiseren van de accomodaties en de auto! Dit heeft op een positieve manier bijgedragen aan een onbezorgde week La Palma.

Met hartelijke groeten, Mark

Johannes L Bos, 18 de marzo de 2019 

 Beste Siepko en Marjan,

Weer terug in Nederland na een prachtige week op La Palma. We hebben enorm genoten van de prachtige natuur en natuurlijk het mooie weer.

De verschillende locaties waren perfect, waarbij de Spaanse sfeer en gezelligheid van Santa Cruz en Los Llanos, met leuke restaurantjes voor in de avond wel iets meer onze stijl is dan het “in the middle of nowhere” van Franceses, maar wel heel leuk om dat ook eens mee te maken.

Het reisboek was fantastisch en een voortdurende leidraad voor onze tochten. Wel doen wij flink wat langer over een tocht dan beschreven, maar daar hadden we al rekening mee gehouden.

Nuttig ook de tip om te reserveren bij La Cumbrecita. Dat hebben we zondag voor vertrek nog gedaan. Prachtig, met wolkenwaterval. We zullen zeker een keer terug komen.

Bedankt, Hans en Hermine,

Wilma Bijloo, 6 februari 2019
Bedankt voor de door jullie aangeboden rondreis. Het was prachtig. Alle reden om nog een keer terug te gaan. We hebben de reisgids gespeld, en veel wandelingen hieruit gemaakt.

Carla Poel, 19 de enero de 2019 19:47
Beste Siepko, ik vind het wel een mooi moment, ook namens Jos, om jou zo halverwege ons verblijf hier, ontzettend te bedanken.

Jouw boek is onze dagelijkse gids. En wat voor een !

Echt TOP. Ook je humor. Je wandelingen en restaurant tips…. het maakt het verblijf gewoon leuker met jouw boekje in de hand.

En… wat een mooi eiland. Het past precies op dit moment bij ons.

Ondertussen genieten we van de banaantjes cakejes en avocado’s van Maria. Groetjes Jos en Carla

Dynke van der Wijk en Jeroen Baerveldt, 19 de enero de 2019
Wij hebben inmiddels jullie reisgids ontvangen, waarvoor dank. Het lijkt na een snelle blik idd precies de gids die bij ons past: geen afbeeldingen (want je ziet zelf genoeg onderweg), duidelijke beschrijvingen, heldere taal, een gids waarop je kunt bouwen!
Vriendelijke groet, Dynke en Jeroen

Robben, ER, woensdag 19 december 2018
Wat hebben wij genoten van onze 10-daagse vakantie van op 3 locaties op La Palma. We begrijpen heel goed dat jullie je gevestigd hebben op dit prachtige eiland met zijn vriendelijke en relaxte bewoners.Graag komen we nog eens terug. Hartelijk dank dat jullie alles zo vlekkeloos voor ons hebben laten verlopen!
Erna (Robben) en Joukje(Sander)

Maaike Scholten, 2 de diciembre de 2018
We hebben een heerlijke vakantie gehad op La Palma! Wat een prachtig eiland, daar moeten we nog een keer heen!

We willen jullie hartelijk danken voor de goede service. De overnachtingen waren alle drie bijzonder en fijn, bovendien was de trip in z’n geheel goed geregeld. Bedankt daarvoor! En hopelijk nemen we nog eens contact met jullie op 😊
Groetjes, Thijs en Maaike

Frank Wijtenburg, 24 de octubre de 2018
Hoi Siepko en Marjan,
Het lijkt alsof we weken weg zijn geweest terwijl we eigenlijk maar een week hadden.

De vier locaties van de rondreis waren allemaal totaal verschillend van elkaar maar op hun eigen manier superleuk! We vonden natuurlijk de grotwoning heel erg gaaf! Maar het stadshuisje in Santa Cruz was ook heel fijn en back to basic in El Tablado was ook heel leuk. En als laatste bij Los Llanos bij Willem en Anouck was ook een heel goed plekje en goede uitvalsbasis voor de vulkanenroute.

We hebben elke dag hele mooie wandelingen gemaakt met als hoogtepunten de Roque de los Muchachos en de vulkanenroute.

Het was één van de allermooiste vakanties ooit!

Hartelijke groeten,
Marc en Franke

Machteld van den Berg, 29 september 2018
Afgelopen nacht zijn wij teruggekeerd van onze heerlijke, prachtige vakantie op La Palma. We hebben al een ‘to-do’-lijst gemaakt voor een volgend bezoek :-)! Hartelijke dank voor alle zorg en aandacht die jullie in de rondreis hebben gestoken.

Rob Kerkers, 26 september 2018
Het was geweldig!
Lees het gehele verslag van Rob en Birgit

Liesbet Heuverman, 28 juli 2018
We willen jullie deze eerste avond even laten weten dat we super tevreden zijn met hoe jullie alles geregeld hebben. Heerlijk zo aan de oceaan. En dan tijdens het eten buiten bij restaurant Rompecabos zagen we ook nog de eclips van de maan.

Hellen Mouws, 26 juli 2018
We willen jullie graag van harte bedanken voor de organisatie van onze vakantie.

Enkele weken voor ons vertrek werden we per post enthousiast gemaakt door het boek over La Palma met goed beschreven wandelingen en wetenswaardigheden.

Een week voor vertrek zijn we adequaat geïnformeerd over de gemaakte afspraken.

Bij aankomst op het vliegveld stond onze auto vertrek klaar en werden we door de mensen van Narki vriendelijke te woord gestaan.

In ons eerste knusse, goed ingerichte huisje in Santa La Cruz hebben we 2 nachten geacclimatiseerd. We misten hier een eigen terras of buitenruimte maar de terrassen in het centrum hebben dat gemis goed gemaakt.

Na 3 nachten zijn we vertrokken naar zee. Heerlijke locatie Miriam appartementen dicht bij een zwembad met oceaan water.

Mbv de auto was het mogelijk om elke start van een wandeling te vinden.

Het rijden op de smalle steile wegen was wennen, het kostte soms wat tijd om een makkelijke parkeerplek te vinden. Gelukkig oefening baart kunst, na enkele dagen hadden we het rijden goed onder de knie.

Daarna de rotswoning van Jikke en Alle, super prachtige en rustige plek met een prachtige rotstuin en terras.

Aan het eind verbleven we in de buurt van Tazacorte in een huis met een geweldig groene tuin met prachtige bloemen en jacuzzi.

De zwaarte 5 van de wandelingen in de reisgids was voor ons, ongeoefende wandelaars, goed te doen.

Aanraders: De Zarza wandeling, het bezoek aan het natuurpark Caldera de Taburent nationaal Park.

Truus Van Asselt 
18 april 2018
We zijn alweer ruim 3 weken terug van een geweldige vakantie op La Palma. We hebben genoten van de bijzondere locaties op de rondreis en het huis Laguna. Dat smaakt naar meer! Volgend jaar maart zouden we graag terug komen om de overgeslagen plekken te bezoeken.

Kristien Verbiest 
5 april 2018
Wij zijn ondertussen terug in ons vertrouwde België.
Wij hebben een ongelooflijke fijne vakantie achter de rug, La Palma heeft ons zeker kunnen bekoren.
De verscheidenheid, het klimaat, de vriendelijke, en altijd gelukkig lijkende mensen..de groene natuur, de rust, de stilte..
goh.. je hoort het, : wij komen zeker terug !
Ook hele fijne mensen leren kennen.

Heel erg bedankt om alles zo fijn te regelen voor ons,
De rondreis was echt perfect !
Nogmaals onze dank om ons verder te helpen toen we door de plotse opkomende mist ongepland in El Tablado terecht kwamen ! :o)

Oh ja, en niet te vergeten… de reisgids..
zo praktisch !En heel erg leuk geschreven ( zelfs leuk om gewoon zo te lezen.
Heel zeker tot een volgende keer ! groetjes Kristien.

Karin van Kraaij
Beste Marjan en Siepko, in 2006 ben ik met mijn vriend Teus naar La Palma geweest. Jullie hebben toen voor ons een fantastische reis verzorgd. Zo mooi dat ik deze reis graag wederom zou willen maken. Nu gaat een vriendin van me mee. Mijn vraag is: kunnen jullie wederom zo’n mooie trektocht voor ons samenstellen? Veel groeten, Karin van Kraaij.

Familie Nuij 
Zaterdag 21 april 2018
Dag Marjan en Siepko, dank voor organisatie van de rondreis, voor de kaarten en voor het reisboek. Mooi beschreven met boordevol handige en goede tips. We hebben het prima naar onze zin gehad op La Palma! Wat een fantastisch eiland. We komen er zeker nog een keer terug, we hebben nog lang niet alles gezien. Groet, Pieter

Anita Broeders en Klaas Jan Wierda
Wij hebben een fantastische week op La Palma gehad. Al op de eerste dag hebben wij ons erbij neergelegd dat we niet alles konden zien wat we wilden in één week en dat we dus nog een keer terug moeten komen om het verder af te maken.

Wát een heerlijk eiland. Schoon, rustig, groen, relaxed en vriendelijk. Ik heb 7 dagen lang rondgelopen met jouw boek. Op iedere foto sta ik ermee in mijn handen.
En alles klopte! Van de aankomst op het vliegveld tot het weer inleveren van de auto, alles was prima op te volgen. Complimenten voor deze organisatie!
De wandelingen in het boek waren ook perfect beschreven en brachten ons op schitterende plekjes. We hebben zes wandelingen uit het boek gemaakt en zijn nergens verkeerd gegaan. Ontzettend leuk!

Annick van der Geest
We zijn alweer twee weken aan het werk en kijken terug op een heerlijke rondreis. Het lekkere weer hielp natuurlijk erg mee!
De adressen die jullie voor ons geregeld hadden waren mooi verspreid over het eiland. We hebben daardoor niet zoveel in de auto gezeten en veel kunnen zien en doen.

Ik wil wel een tip meegeven: het zou fijn zijn als we tevoren geweten hadden dat veel restaurants op 31 december gesloten zijn. Dat overviel ons nu. We hadden gelukkig wel boodschappen gedaan, maar er niet op gerekend die avond zelf te koken. Dat had op zich prima gekund in het appartement.

Inmiddels heb ik mijn zus en haar man naar jullie verwezen en ik begreep dat zij geboekt hebben voor een weekje begin april. Hartelijke groet,

Remco, Brent en Isa
De door jullie uitgestippelde rondreis en geweldige reisgids heeft ons fantastische plekken laten zien en ik kan je vertellen dat La Palma een permanent plekje heeft veroverd in mijn hart!
Het was mijn eerste maar zeker niet laatste bezoek aan La Palma, dus de kans is heel groot dat we elkaar nog eens gaan treffen…

Cor en Corrie van Dongen
Het is zondagavond. Morgen vliegen we weer terug naar huis.
We hebben GENOTEN van La Palma. Mede door jullie hebben we dit eiland voorgoed in ons hart gesloten. Wat hebben we mooie wandeltochten gemaakt.
De accomodaties waren top. De ontvangst was heel hartelijk. De eitjes, flesjes wijn, fruit en de sapjes voelden als de kers op de taart. Siepko, jouw La Palma gids heeft zoveel toegevoegd aan ons verblijf.
Chapeau!!

Gé en Mariëtte
Hallo Siepko en Marjan, gisteren zijn wij thuisgekomen van een schitterende rondreis over La Palma. Alles is prima verlopen. De huurauto is prima bevallen en de huizen waren top!! Apartementos Mirjam: Prima, volledig uitgerust appartement met geweldig uitzicht!! La Garzita in El Tablado: Hollandse gezelligheid en gastvrijheid in El Tablado. Casa Pedro: Superverblijf op hoog niveau (letterlijk en figuurlijk). Casa Rajada: Prima uitgerust verblijf. Casa Bienes: Een waardig adresje om deze reis af te sluiten. Hier ervaar je het ware oceaanzicht!!!
Kortom: we hebben een geweldige mooie rondreis gehad op een wondermooi eiland dat ons in veel opzichten heeft verbaasd! Voor herhaling vatbaar.
Siepko en Marjan: bedankt voor de perfecte organisatie.
Vriendelijke groeten, Gé en Mariëtte