Ontdek La Palma, ervaringen en reactie`s

Tablado La Palma

Ervaringen en reactie´s over La Palma:

Ontdek La Palma                         
Vakantiehuizen

 

Petra van Meerwijk,  18 oktober 2019

Het eiland verraste ons enorm met al die variatie in de natuur en wisselende weersomstandigheden.

We hebben mensen in onze omgeving enthousiast gemaakt voor la Palma en in het bijzonder voor Oceaanzicht. Dank je wel, we komen terug.

Walentina Femer, 26 juli 2019

We hebben enorm veel gezien. Ongelooflijk hoe veelzijdig La Palma is. En zo fijn dat het nog niet toeristisch is. De hippies en de invloeden van Cuba maken het eiland heel bijzonder.

En geweldig dat je er een cappuccino kunt drinken voor 1,50 en grote stukken vlees op de barbeque voor 6 euro. En uiteten: we dachten klopt de prijs wel, zo voordelig!

Lees meer…

P.Poelmans,12 juni 2019
Wij zijn net terug uit het wondermooie La Palma.

Doorgaans gaan wij slechts éénmaal naar eenzelfde bestemming, kwestie van onze lange lijst droombestemmingen maximaal te kunnen realiseren in één mensenleven. Naar La Palma willen we zeker nog een keer terugkeren.

Peter en Gerda

Martine Hendriksen, 12 juni 2019
Asunto: Fantastische vakantie gehad

We hebben genoten van onze week in La Palma. Het is alweer een maand geleden, maar nog lang niet vergeten. Wat een indrukwekkend eiland en wat een zorgeloze vakantie!

We hebben enorm genoten van ons heerlijke appartement en de goede zorgen van Maria, van het gemak waarmee we de huurauto in ontvangst konden nemen en weer af konden leveren, van de duidelijke beschrijvingen vooraf, van uitgebreide en zeer informatieve reisgids en van de prachtige wandelingen die we met die reisgids in de hand hebben gedaan. Denk dus daarvoor!

Groeten, Martine en Ron

Gwen Lancee,27 april 2019
Onze laatste dag op La Palma nadert veel te snel, helaas… Wat een overweldigend en waanzinnig mooi eiland is dit!!

Wilma Bijl-van der Waal, 13 de febrero de 2019
We zijn gisteren teruggekomen van drie heerlijke weken op La Palma. Ondertussen zijn we met het ‘La Palma virus’ besmet geraakt. Is het mogelijk dat wij nu al voor  volgend jaar januari een optie plaatsen?

Kristel Ornelis,  7 februari 2019
Een magnifiek eiland.

Jan Gerben de Vries, 10 de diciembre de 2018
Er is op La Palma  geen enkele dag hetzelfde en dat geldt zeker voor de natuur: elke wandeling zorgt voor weer een andere beleving, saai wordt het nooit.

Joop Arnoldus, 27 november 2018
Wat een mooie natuur en  wat een heerlijke atmosfeer.

Afra Reus, 24 de noviembre 2018
Wat hebben we het heerlijk gehad op La Palma.  Alles was perfect geregeld. We waren eerst een week op Tenerife met twee vrienden en de tegenstelling tussen beide eilanden kon niet groter zijn! La Palma was een verademing!

Ineke mulder, 12 november 2018
De eerste ervaring voor ons met La Palma is overweldigd. Wat een heerlijk eiland en verrassend veel diversiteit. We genieten volop van de mooie wandelingen die er hier zijn.

Dank jullie wel tot zo ver voor de goede zorg en het regelen.

Frans van Zeijl, 6 de noviembre de 2018
In 2005 bezochten wij La Palma en maakten een rondreis en verbleven daarna in een vakantiehuis bij Todoque. Hoewel we eigenlijk nooit naar een eerder bezocht vakantieoord terugkeren (er is immers nog zoveel nieuws te ontdekken), ontstond er onlangs toch het plan om op herhaling te gaan naar La Palma. Dit met ongetwijfeld de prachtige ervaring van 2005 als achtergrond.

Het vakantieboek van 2005 werd uit de kast gehaald om alles nog eens goed in herinnering terug te roepen. En wat schetst nu onze verbazing! In dat vakantieboek (nog oude stijl, met ingeplakte foto’s en knipsels) blijkt nog een boekingsbevestiging te zitten van … Siepko en Marjan! Dus daar zijn we weer…

Na 13 jaar hopen we nog een keer met volle teugen van La Palma te gaan genieten.

Frank Wijtenburg, 24 de octubre de 2018
We vonden La Palma geweldig!

Hellen Mouws, 26 juli 2018 11:33
La Palma is een prachtig eiland; groen, ontzettend aardige mensen, makkelijke (en moeilijke) wandelpaden, een relaxte sfeer, lekker eten en drinken, veel bananen. Een ideale vakantie bestemming!

Josje Aarts en Hellen Mouws, 21 juli 2018
Na twee prachtige en onvergetelijke weken op La Palma zijn we nu weer thuis in Nederland. Dat is wel wennen, weg die mooie natuur, weg van de stilte en weg van de mooie bijzondere locaties. Ik droom nog even verder over dit mooie eiland.

Hermine Essink, 10 juli 2018
Enkele weken geleden logeerden wij in vakantiehuis Bayana. Het was onze derde vakantie op La Palma en we zijn nog lang niet uitgekeken op dit schitterende eiland. (We hebben in de maand oktober  daarom bij jullie  alweer geboekt)

Evelyn Krijgsman, 28 juni 2018
De aankomst was al  fijn om het eiland op te rijden te midden van palmen en oleanders.

Om te  beginnen: wij kunnen ons niet herinneren dat er 18 jaar geleden al zoveel gemarkeerde wandelingen waren. Echt geweldig.

Wat opviel: wat een schoon en verzorgd eiland!!! Veel zorg voor bomen, struiken, bloemen, planten, cactussen in de dorpen en ze worden nog goed verzorgd ook.

Geen zwerfvuil, nergens graffiti, nergens illegaal stortvuil gezien. Als we dat met Kreta vergelijken…poeh. Daar schieten ze alle wandelbordjes van de E4 aan gort en zowel de Grieken en daardoor waarschijnlijk ook de toeristen gooien heel wat weg wat ze niet meer nodig hebben.

André en Esmeralda, 5 juni 2018
Wij hebben een hele fijne vakantie op la Palma gehad. De combinatie van bergen, bijzondere en diverse natuur én zon, zee, strand maken het eiland voor ons een ideale vakantieplek. We hebben besloten zeker nog een keer terug te komen om een aantal bijzondere wandelingen te gaan maken waar we dit jaar niet aan toegegekomen zijn.

Claudia Quelle 30 april 2018
La Palma is zo mooi dat we ervan dromen om ook te verhuizen. Max werkt al met toerisme en ik heb visioenen van een winkeltje met breiwol en andere materialen. We zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen op het eiland. Groetjes, Claudia en Max

Anita Broeders en Klaas Jan Wierda
Wát een heerlijk eiland. Schoon, rustig, groen, relaxed en vriendelijk.

Tineke
Ruim een week terug en nu alweer heimwee!!
Er wordt ons wel eens gevraagd of we er zo langzamerhand niet genoeg van krijgen om iedere keer weer naar La Palma te gaan.
Integendeel…….het verlangen om terug te gaan wordt steeds groter, maar als iemand dat begrijpt zijn jullie het wel.

We hebben het weer geweldig gehad, we begonnen 14 jaar geleden met twee weken, dat werden er al gauw drie, sinds we met pensioen zijn vier en deze keer bijna zes weken, en nog hadden we er liever een paar weken aan vastgeknoopt.

Martijn
Naast mijn partner natuurlijk is dit eiland mijn grootste liefde. Het voelt elke keer weer als thuiskomen hoe raar het ook klinkt:)