Reisgids La Palma, reviews

La Palma reisgids

Terug naar informatie reisgids

 

Hedda Simons, 19 de abril de 2019

Ik wil je enorm bedanken voor het schrijven van de gids over La Palma.

We hebben een hele toffe reis gehad mede door al die toffe uitstapjes die we gedaan hebben en dit hebben we te danken aan alle leuke tips die je hebt gegeven! Veel mooie ontdekkingen gedaan! Super dikke merci!

Fokje Grijpstra, 17 de abril de 2019

Ik wil nog even zeggen dat wij heel veel gebruik hebben gemaakt van de reisgids. Daardoor hebben we o.a. gegeten bij Cocomar, Bar la Punta, Cervezeria Isla Verde, los Guirres, hebben we de stadswandelingen in Santa Cruz en Tazacorte gedaan, het bananenmuseum bezocht, zijn naar playa de le Veta geweest en ga zo maar door! Heel leuk, onze dank voor al deze tips!

Sigrid Wimmers ,4 april 2019

We hebben de reisgids ontvangen. Leuk! Deze ligt naast mijn bed. Heerlijk om te lezen. Dat verhoogt de voorpret!

Nog 11 weken en 1 dag… ūüėä

Hartelijke groet, Sigrid

Tom en Vanessa ontdekten door de reisgids dat terugwandelen over hetzelfde wandelpad niet het zelfde is. Lees de reactie

Tom en Vanessa

Myriam Gosselin,11 maart 2019

Wij zijn in januari naar La Palma geweest en hebben bijzonder genoten van jullie gids La Palma.

Dagelijks hebben we een tour gemaakt en gewandeld met jullie gids onder de arm.

Ik zat heel die tijd al te popelen om jullie te kunnen laten weten hoe fijn we het gehad hebben dankzij de verborgen schatten die jullie ons leerden kennen.

Vooral het noorden hebben we bezocht en dat waren prachtige ervaringen !

Geniet nog verder daar !

Hartelijke groet, Myriam Gosselin

Mini van Keulen, maandag 11 maart 2019
Beste Siepko,

Vorige week waren we op La Palma. Ik heb je prachtige boek via Marktplaats kunnen aanschaffen.

Op de eerste dag liepen we de ‚Äúflower-power-wandeling‚ÄĚ. Ik liep met het boek in de aanslag en werd aangesproken door een Nederlands echtpaar, die direct riepen ‚Äúoceaanzicht‚ÄĚ.

Het bleek om Ottolien te gaan, die de tekst van het boek regisseerde. We hebben een mooie foto gemaakt van deze toevallige ontmoeting. Deze foto willen we je natuurlijk niet onthouden.

Door jouw boek zijn we op hele andere plekken terecht gekomen, dan de vorige twee keren dat we op La Palma waren. Echt een hele mooie uitbreiding van onze ervaringen.

Hartelijke groet, Paul & Mini

Anja Tissingh, 22 februari 2019
We zijn net weer terug van onze vakantie op het prachtige La Palma.

Dankzij jullie reisgids hebben we heel veel mooie en leuke dingen gezien en gedaan. We hebben prachtige wandelingen gemaakt en dankzij het boekje dingen gezien, die we anders zeker gemist zouden hebben. Alhoewel we het gevoel hebben dat al heel veel van het eiland hebben bezocht, maakt het boekje duidelijk dat er nog veel meer te doen is. We moeten dus nog wel een keer terug ūüôā

reisgids la palma birigoyo
Reisgids op de Pico Birigoyo. Foto: Anja Tissingh

Carla de la Rive Box, 22 de enero de 2019
Dank dank, boek keurig verstuurd en ontvangen. Ben al aan het lezen geslagen. Kijk vooral vast naar de ons bekende dingen, hoe en wat jij, jullie daar over schrijven. Leuk, zo af en toe die persoonlijke Noot er tussen door. Ben zeer benieuwd wat we voor nieuws gaan ontdekken. Hartelijke groeten Carla

Carla Poel, 19 de enero de 2019
Beste Siepko, ik vind het wel n mooi moment, ook namens Jos, om jou zo halverwege ons verblijf hier, ontzettend te bedanken.

Jouw boek is onze dagelijkse gids. En wat voor een !

Echt TOP. Ook je humor. Je wandelingen en restaurant tips…. het maakt het verblijf gewoon leuker met jouw boekje in de hand.

En… wat een mooi eiland. Het past precies op dit moment bij ons.

Ondertussen genieten we van de banaantjes cakejes en avocado’s van Maria.

Groetjes, Jos en Carla

Dynke van der Wijk, 19 de enero de 2019
Wij hebben inmiddels jullie reisgids ontvangen, waarvoor dank. Het lijkt na een snelle blik idd precies de gids die bij ons past: geen afbeeldingen (want je ziet zelf genoeg onderweg), duidelijke beschrijvingen, heldere taal…een gids waarop je kunt bouwen!

We verheugen ons erop en..
Vriendelijke groet, Dynke en Jeroen.

Peter Weysen,  19 januari 2019
Wat een verademing t.o.v. de traditionele reisgidsen. Geen kleurrijke foto’s hoe mooi het allemaal wel is. Nee gewoon tekst, beschrijvingen en wat er allemaal te doen is etc.etc.

Enfin bedankt, en wie weet treffen wij ons nog op La Palma.

Elsbeth Mulder, 7 januari 2019 9:54
Dank voor de reisgids, lekker snel ontvangen. Ik had nog een ringbandje van de reisgids van tien jaar geleden. Altijd zuinig bewaard, want al die inside-informatie maakte de vakantie toen helemaal compleet.

Echt geweldig dat jullie dat geschreven hebben. En herkenbaar, want ik zou dat ook gedaan hebben. Niks leuker dan je eigen passie en ervaringen met anderen te delen.

En deze nieuwe gids is natuurlijk nog mooier. Heerlijk voor de voorpret!

Een druilerige groet uit Nederland, Elsbeth

Viola van Dalfsen, 13 de noviembre de 2018
Jullie reisgids is inmiddels voorzien met verschillende kleuren post-its. De mooie wandelingen die we willen gaan maken en de bijzondere plekjes die we willen bezoeken….
We hebben er ontzettend veel zin in. Groet, Viola

Erna Robben, 9 november 2018
Het lezen van de reisgids was een ware traktatie. Ik heb niet meer zo genoten sinds ik 40 jaar geleden ‚ÄėThe People‚Äôs Guide to Mexico‚Äô las: geschreven met vaart en humor, ¬†en de liefde voor het landschap en zijn bewoners spat ervan af. Morgen krijgt Joukje deze parel mee.

Fokje Grijpstra, 5 november 2018
Gisteren de reisgids ontvangen en wat is ie geweldig! Een feest van herkenning waar het over ons bekende plaatsen gaat, maar ook z√≥veel nieuws! We zitten met de foto’s en de reisverslagen op tafel te hergenieten van onze vakanties op la Palma (Zou vandaag nog wel in het vliegtuig willen springen..)! Nu nog ‘even’ door de hollandse winter en dan komen we er aan!
Groetjes, Wieger en Fokje

Auke Smid, 4 november 2018
Omdat wij heel veel plezier aan jullie reisgids beleefd, willen we hem nu graag cadeau geven. Zouden jullie mij de betalingsgegevens willen mailen? Bedankt alvast!

Viola van Dalfsen, 28 oktober 2018
Bedankt voor de snelle toezending van jullie mooie boek. Pas een klein stukje gelezen…op naar meer mooie lees-momenten:)

Hans en Petra,  21 de octubre de 2018
Wel hebben wij gemerkt dat het eiland sinds 2005, toen zijn wij al een keer eerder geweest, veel steiler is geworden ;-), maar in Siepko`s reisgids stonden gelukkig voldoende wandelingen die wij wel konden doen.

Christa Blok 6 mei 2018
Reisgids gisteren ontvangen. Wat een zeldzaam goed geschreven gids. Zulke goed sfeerbeschrijvingen doordat het met veel gevoel en inlevingsvermogen is geschreven. Dat kom je zelden tegen. Dank hiervoor. Het maakt het wachten tot juni om er naar toe te gaan wel een stuk moeilijker hoor…?
Vriendelijke groeten Christa Blok

Claudia Quelle 30 april 2018
De gids is echt top! We zijn naar het hart van de Caldera gelopen, Pico Birigoyo, Pared Vieja, Lomada Grande, gegeten bij Azul, en vandaag van La Zarza naar El Tablado. We zitten nu in het barretje van Claire met een gitaar en prachtige foto’s. De anecdotes en beschrijvingen in het boekje zijn erg leuk, we hebben echt het gevoel dat Siepko onze gids is.