Reisgids La Palma, reviews

La Palma reisgids

Terug naar informatie reisgids

Viola van Dalfsen, 13 de noviembre de 2018
Jullie reisgids is inmiddels voorzien met verschillende kleuren post-its. De mooie wandelingen die we willen gaan maken en de bijzondere plekjes die we willen bezoeken….
We hebben er ontzettend veel zin in. Groet, Viola

Erna Robben, 9 november 2018
Het lezen van de reisgids was een ware traktatie. Ik heb niet meer zo genoten sinds ik 40 jaar geleden ‘The People’s Guide to Mexico’ las: geschreven met vaart en humor,  en de liefde voor het landschap en zijn bewoners spat ervan af. Morgen krijgt Joukje deze parel mee.

Fokje Grijpstra, 5 november 2018
Gisteren de reisgids ontvangen en wat is ie geweldig! Een feest van herkenning waar het over ons bekende plaatsen gaat, maar ook zóveel nieuws! We zitten met de foto’s en de reisverslagen op tafel te hergenieten van onze vakanties op la Palma (Zou vandaag nog wel in het vliegtuig willen springen..)! Nu nog ‘even’ door de hollandse winter en dan komen we er aan!
Groetjes, Wieger en Fokje

Auke Smid, 4 november 2018
Omdat wij heel veel plezier aan jullie reisgids beleefd, willen we hem nu graag cadeau geven. Zouden jullie mij de betalingsgegevens willen mailen? Bedankt alvast!

Viola van Dalfsen, 28 oktober 2018
Bedankt voor de snelle toezending van jullie mooie boek. Pas een klein stukje gelezen…op naar meer mooie lees-momenten:)

Hans en Petra,  21 de octubre de 2018
Wel hebben wij gemerkt dat het eiland sinds 2005, toen zijn wij al een keer eerder geweest, veel steiler is geworden ;-), maar in Siepko`s reisgids stonden gelukkig voldoende wandelingen die wij wel konden doen.

Christa Blok 6 mei 2018
Reisgids gisteren ontvangen. Wat een zeldzaam goed geschreven gids. Zulke goed sfeerbeschrijvingen doordat het met veel gevoel en inlevingsvermogen is geschreven. Dat kom je zelden tegen. Dank hiervoor. Het maakt het wachten tot juni om er naar toe te gaan wel een stuk moeilijker hoor…?
Vriendelijke groeten Christa Blok

Claudia Quelle 30 april 2018
De gids is echt top! We zijn naar het hart van de Caldera gelopen, Pico Birigoyo, Pared Vieja, Lomada Grande, gegeten bij Azul, en vandaag van La Zarza naar El Tablado. We zitten nu in het barretje van Claire met een gitaar en prachtige foto’s. De anecdotes en beschrijvingen in het boekje zijn erg leuk, we hebben echt het gevoel dat Siepko onze gids is.