Vakantehuis Fanega, reviews

Vakantiehuis Fanega met zwembad. La Palma.

Ervaringen Vakantiehuis Fanega

Vakantiehuizen La Palma

 

Sven Stroeve,19 augustus 2020
Wat een luxe zeg, zeker de BBQ is fantastisch!

Ik ben zo vrij geweest om van dit huis een paar foto’s te maken, jullie mogen ze eventueel gebruiken om de pagina van Fanega te updaten.

Muchas gracias!

Sven, Mariska en Thymen Stroeve

Het overdekte zwembad van Casa Fanega.
De nieuwe barbecue.
Nieuwe zonnescherm boven zithoek met oceaanzicht.

Geesje B, 26 juli 2020 11:20
Casa Fanega is echt een heel prettig huisje voor gezinnen met wat jongere kinderen.

Kees en Marja
Het huis was fantastisch, veel ruimte en alle privacy. Een heerlijk verwarmd zwembad waar we veel gebruik van hebben gemaakt. Heel schoon en verzorgt. Een plek om nog eens terug te komen. Hartelijke groet,

Cor en Emma
Willen jullie de hartelijke eigenaren van Casa Fanega namens ons bedanken voor hun gastrvrijheid, de gerieflijke en leuke Casita. Fanega is ons erg goed bevallen, een prachtig terras, mooi uitzicht, en volledig privacy. En goed ingericht (met theedoeken!).

Erik en Angela
Mooie vakantiewoning met ruime keuken en veel lichtinval. Een klein beetje extra keukengerei zou echter geen kwaad kunnen. Schitterende entree van het eigen terrein met veel privacy. Op sommige dagen was de wind wel erg sterk, maar op de windstillere dagen was het goed toeven op het terras voor het huis, met uitzicht op de oceaan en twee kleine vulkaantjes. Vanuit deze lokatie zijn zowel de steden (Los Llanos, El Paso) als de kust (Puerto Naos) uistekend te bereiken, maar er is ook ruime gelegenheid om met weinig reistijd in centraal en zuid La Palma de natuur op te zoeken (Caldera de Taburiente, Cumbre Vieja, Los Canarios).

Ian en Dity Nixon
Casita Fanega is ons uitstekend bevallen! Mooi en centraal gelegen, een uitstekend verzorgd huis.

Hanneke
Ik heb in Casa Fanega een briefje neergelegd toen we weggingen voor de eigenaars om ze te bedanken voor alles, maar mijn Spaans is niet zo goed. Kunnen jullie nog aan ze doorgeven dat we het echt heel, heel erg mooi hebben gehad? Het huisje is echt fantastisch, zo mooi gelegen, en zo gezellig en schoon. Alles was er wat we nodig hadden! Vooral de heerlijke rust. Zou je mijn dank over willen brengen nog? Hanneke

Leny
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. ️Ook het huisje Fanega met het heerlijke zwembad was heel fijn.