Vakantiebungalow Vista Mar, reviews

Terug naar overzicht vakantiehuizen op La Palma

Terug naar informatie Vakantiehuis Vista Mar

Barend van Manen, 7 de marzo de 2020

We zijn inmiddels weer terug in ons kikkerlandje en we willen jullie via deze mail bedanken voor onze fijne vakantie op La Palma.

We hebben het huis Casa Vista Mar in Todoque van 18 febr. tot 3 maart gehuurd, wat een leuk huisje met prachtige tuin en veel privacy. De ontvangst van Pedro was zeer attent en hartelijk.

We hebben volop genoten van  het mooie weer en het prachtige eiland La Palma. De calima en het carnaval waren ook bijzonder om mee te maken.

De huurauto was ook helemaal top, we kregen een bijna nieuwe Hyundai i-20 een prima auto. Het in ontvangst nemen van de huurauto was ook goed geregeld en duidelijk.

Je boek: La Palma ontdek de verborgen schatten, hebben we veelvuldig gebruikt, wat een schat aan goede informatie staat hierin. De wandelingen uit het boek waren ook heel bijzonder. Geweldig zoals je al deze info hebt vergaard en opgeschreven.

In Todoque hebben we bij een leuk restaurant achter de kerk op het plein gegeten, dit adres staan nog niet in je boek: Bar Timaba, Calle Todoque 21A, Todoque. Het eten was prima en vriendelijk geprijsd.

Wat ons betreft komen we volgend jaar weer rond deze tijd, dus tot volgend jaar !

Met vriendelijke groet: Barend en Tineke

 

Lisette van Schijndel, 13 februari de 2020

We zijn weer thuis en hebben het heel fijn gehad. Enorm bedankt voor al het regelen.  We zijn van plan nog een keer terug te komen!

Wat ik wel graag wil laten weten: vooral in de eerste week tijdens de rondreis voelden we ons als in een paradijs!

De tweede week kwamen we in het huis Vista Mar. Dat was prachtig en ook de ontvangst was perfect (met wijn en fruit van de vriendelijke eigenaar). Wat ons minder beviel daar was:

  • het geluid van het verkeer
  • de beveiliging in de vorm van een alarm, een groot hek, een ander hek als omheining en een camera (ook veel blaffende honden in de omgeving)
  • Todoque en omgeving huis (beetje dor en saai)

Dit is natuurlijk persoonlijk, iemand anders let daar misschien niet op maar wij vonden het niet te vergelijken met de eerste drie adresjes. Waar we echt enorm hebben genoten van de stilte, het veilige gevoel en al het groen! Verder niks te klagen hoor maar ik dacht ik geef het toch even door.

Hartelijke groet van Bart en Lisette

Lea
We voelden ons erg welkom en werden heel vriendelijk ontvangen door Pedro en Pilar met een fles wijn en een schaal vol bananen en papaja.
Ondanks het open karakter van de ligging van het huisje geeft het hek rond de tuin toch een enigszins opgesloten gevoel. Vista Mar was heel schoon en prima onderhouden.

Cees en Elly
ons verblijf in Vista Mar was meer dan fijn. Het huisje heeft veel privacy en alle basiszaken waren aanwezig om je in een vakantiehuisje thuis te voelen. Pilar de gastvrouw heeft ons hartelijk onthaald met een warme lach, fruit van la Palma en een mooi flesje wijn.

Fijtje en Bert
Wij vinden het huis Vista Mar een prima plek om te verblijven. Het biedt veel privacy en comfort. En als je een dag geen zin hebt om te wandelen of naar het strand te gaan kan je het op het zonnige terras uren uithouden, te beginnen met een goed ontbijt.”

Johan en Marion
We hebben een superleuke week in Casa Vista Mar gehad. Erg aardige eigenaren en ook goede bedden.