Vakantiehuis Cerca, review

Vakantiehuis Cerca

Informatie over vakantiehuis Cerca

Alle vakantiehuizen op een rij

Joost Liese , 7 augustus 2018
Casa Cerca is een absoluut hoogtepunt. Wat een prachtig huis, gelegen in een zo mooie tuin, dat het ons haast moeite kostte om ook andere activiteiten te ontwikkelen. We hebben ons echter toch los weten te rukken van Cerca en heerlijke rondreizen gemaakt over het eiland, wandelingen gemaakt, gedoken en – last but not least – geluierd aan het stand in Puerto Naos.
Hartelijk dank voor jullie zorgen en begeleiding van onze vakantie: we komen vast nog wel eens terug naar La Palma!
Hartelijke groet, Joost en Marion Liese.

Andre en Marja Pelle
Cerca was geweldig. Wat een fraaie tuin en wat een rust. We zullen La Palma zeker nog een keer bezoeken omdat we nog lang niet uitgekeken en gewandeld zijn.

Rick en Tjitske
La Cerca is een waar juweeltje, we hebben genoten van de rust, de ruimte en het goed verzorgde huis.

Bodes en Inez
Wij hebben weer genoten van het prachtige Casa La Cerca.

Wouter en Daphne
We zijn inmiddels al weer een 1,5 week terug in Nederland na een fantastische huwelijksreis op La Palma in Casa Cerca. We hebben echt niets dan lof over het huis (misschien een kinderstoel, maar zelfs het ontbreken daarvan was geen probleem). Wat een fantastische tuin met dat gazon; Mara heeft er heerlijk op gespeeld. De reisgids was ook zeer bruikbaar en vermakelijk om te lezen. De eerste plannen om een keer terug te komen zitten al in de pijplijn, wat we niet snel hebben met een vakantiebestemming.

Gerry en Greet
Casa La Cerca is helemaal geweldig. Zo’n sfeervol huis met een geweldige tuin met zijn zitjes en jacuzzi. En de ontvangst van de supervriendelijke Esther was geweldig; met water, wijn, sap, fruit en eieren. Al met al weer een goede vakantie gehad.