Vakantiehuis Eden, reviews

La Palma Vakantiehuizen

Terug naar Casa Eden

Vakantiehuizen La Palma

 

Christiaan, 10 de agosto de 2021

We zijn al even terug thuis, maar wilden jullie toch nog zeggen dat het een mooie vakantie was op La Palma met bezoeken aan de toppen, de krater, het laurierbos en de stranden.

Beide verblijven waren erg goed. Eden is bizar gelegen tussen de bananenplantages, maar wat een mooie oase achter het hek! Met goede nachtblik op de sterren en vergezeld van de stormpijlvogels. Eerste keer in mijn leven dat ik zo’n vogelgeluid heb gehoord.

Het beste gewenst en tot nog eens, insjallah…

Groeten uit België

Carel Sinnema 
28 de marzo de 2018
Sinds afgelopen maandag zijn we weer terug in een troosteloos Nederland waar de zon een onbekende grootheid is en de regen een onwelkome gast. Het doet ons beseffen hoe goed we het hebben gehad op La Palma.

We hebben genoten van onze vakantie, het weer en de prachtig vrij gelegen Casa Eden. Sinds 2008 zijn we 4 keer met jullie naar La Palma geweest en ook deze keer hadden jullie alles perfect geregeld. De info, de routebeschrijving, de autohuur, de Casa and last but not least jullie prachtige reisgids.

De Casa was uitstekend schoongemaakt. Na 1 week kregen we schoon beddengoed en handdoeken. Thomas heeft nog een keer het zwembadje schoongemaakt maar wij hebben daar geengebruik van gemaakt. Niet praktisch maar staat wel heel leuk op de foto. De privacy was 100% en we voelden ons daar als Adam en Eva prima op ons gemak.

Ook de zwarte kraai met de oranje/rode snavel vond Eden ook een fijn plekje want ze (twee stuks) kwamen regelmatig eten bij een grote cactus. Ook veel valken gaven dagelijks een mooie vliegshow onder begeleiding van meeuwen. Na zonsondergang kwamen de Gelbschnabel Sturmtaucher (Calonectris diomedea) te voorschijn. Ondanks hun opvallende geluid enhet bezit van een sterke zaklantaarn hebben we ze niet kunnen zien.

De groene flits hebben we voor het eerst kunnen zien. Twee keer ging de zon onder aan een onbewolkte hemel. Met het blote oog is het slecht te zien maar een tip van ons is daarom, gebruik een verrekijker want dan kun je het echt heel goed zien.
Hartelijke groeten, Lucy en Carel.

Rene en Ingrid
Gezien wij graag naturistisch onze vakantie willen doorbrengen was dit een perfecte locatie.

Yvonne en Mark
Wij hebben het in een woord fantastisch gehad in Casa Eden. Wat een pracht plek. Het was een bijzondere ervaring om daar met z’n tweetjes in zo’n omgeving te vertoeven met zo veel privacy. Het enige nadeel was dat het zo mooi was dat we eigenlijk niet weg wilden om het eiland te zien. Dit hebben we gecombineerd. Elke dag even op pad, mooie wandelingen gemaakt en dan weer genieten van ons huisje.

Harry en Gerina Zonder
Het is een onvergetelijke week geworden, met overdag een geweldig uitzicht en ’s-nachts een blik op de sterrenhemel vanuit ons bed. We hebben niet erg veel ondernomen; zonder communicatiemiddelen kom je tot het lezen van boeken, die al lang lagen te wachten. De hoofdstad en de zoutvelden hebben we bezocht en natuurlijk elke dag vis gegeten. We komen graag nog eens terug.

Wim en Karin
Het huisje (Casa Eden) was absoluut fantastisch. We zijn weliswaar geen diehard naturisten, maar dat word je daar vanzelf!

Tineke en Hans
De plek is fantastisch!! En daar hebben we van genoten, volop dolfijnen te zien, pal onder onze neus aan het spelen! Een mooie keuken, lekkere douche, goed water, maar verder weinig leef-comfort en op een aantal punten totaal niet comfortabel en praktisch.

Ruurd en Willy
Met weemoed denken we terug aan de kleine twee weken dat Casa Eden ons paradijs tussen de bananen was, inclusief adamskostuum…Wat een heerlijke plek, met privacy, rust en een grandioos uitzicht over de oceaan. De twee grote parasols hebben goede diensten bewezen.

Tania en Laurens
We hebben genoten van de sublieme ligging en rust van het huisje en van de schoonheid van La Palma. Jullie reisgids was een fantastische leidraad voor de verkenning van het eiland.