Vakantiehuis Fernando, reviews

Informatie vakantiehuis Fernando

Overzicht vakantiehuizen

Sjoerd van ‘t Oever, 28 januari 2019 We hadden het erg fijn in Casa Fernando. Wel heel stil en veel bananen.

Anita Bakker – de jong
20 de abril de 2018
Ha Siepko en Marjan, we genieten hier enorm in La Palma.
Prachtige dagen in San Andres gehad; ook hier in Casa Fernando enorm aan het genieten. De kids willen hier ‘nog wel 100 nachtjes slapen’, gelukkig hebben we nog een paar dagen te gaan.

 

Wat een paradijsje! Prachtige tropische tuin met diverse fruitbomen (oogst in/na de zomer), diverse palmbomen en omringd door bananenplantages en gedeeltelijk overdekte veranda. Twee slaapkamers met goede bedden en zelfs twee badkamers, prima keuken. Elektrische kachel voor eventueel koele avonden is aanwezig, maar warme trui en dikke sokken voor koele avonden kan fijn zijn.
Tip: neem een hangmat (met boomvriendelijk ophangsysteem; verkrijgbaar bij de betere buitensportzaak) mee om tussen de palmbomen te hangen voor het ultieme vakantiegevoel! Dank weer voor de fijne organisatie! Anita+fam

Petra Zijp
30 de enero de 2018
Beste Siepko en Marjan, wij zijn gisteren weer thuis gekomen in Nederland na een super geslaagde vakantieweek in jullie casa Fernando!
We vonden het een geweldige plek: een mooi, ruim en schoon huis met een prachtige tuin en een fantastisch uitzicht.
Ook hebben we veel gebruik gemaakt van de tips uit jullie boek. De prachtige Love and Peace wandeling hebben we gelopen, met een heerlijke lunch op het terras van Finca Aloë. Daarnaast hebben we genoten van de gezellige hippiemarkt bij Los Llanos en van de leuke stadswandeling door Santa Cruz. Verder nog prachtig gewandeld in de Caldera de Taburiente en de Vulkaanroute. Door de weersomstandigheden afgelopen zaterdag langs de Noordkust hebben we aangekomen in Santo Domingo (van waar we de GR 130 wilden lopen naar Franceses) besloten onze plannen te wijzigen en een stuk GR-route te lopen aan de zonnige westkust (van Puntagorda naar Tijarafe). Ook mooi! En een goede reden om nog eens terug te keren naar dit prachtige eiland voor het lopen van de Koningsroute ?.
Een zonnige groet, Els en Petra

Philip Scheepers, Francis Luijckx, Giel en Simon
We willen nog even laten dat we het heel fijn hebben gehad in Casa Fernando. Het was een heerlijk huisje, schoon, comfortabel, rustig, mooi uitzicht en gekke gekko’s. De reisgids was ook inspirerend en hebben we veel gebruikt. Tijdens een van de wandelingen hebben we zelfs de Laurierduif gezien.

Lea
Wat een paradijsje. Heel vrij, tussen de platanos , dus heel rustig. Alles was er aanwezig. En het was allemaal heel schoon.

Harm en Annemieke
Wij willen graag onze vakantie doorbrengen in Casa Fernando, ondanks het feit dat we er al een keer geweest zijn, vinden we het er eigenlijk zo mooi dat we ons er zeker weer tien dagen gaan vermaken, zowel in de omgeving als bij het huisje zelf.

Cora
Wij hebben met onze kinderen een aantal keer een vakantie doorgebracht in Fernando. En het voelt voor ons allemaal steeds meer als thuiskomen. Een heerlijk klimaat op die hoogte, mango’s en bananen vers uit de tuin, geweldige sterrenhemel ‘s nachts met af en toe vleermuizen en een heerlijke rust. Je waant je echt even op je eigen landgoed terwijl je een tijdschrift leest onder grote palmboom in de tuin. En toch ben je vlakbij het buurtwinkeltje en de grotere supermarkt van La Punta voor verse broodjes en heerlijke geitenkaas in de ochtend. Je bent zo op het strand van Tazacorteof in het centrum van Los Llanos. Er zijn een paar kleine restaurantjes in de buurt waar je heerlijk kunt eten. Echt een aanrader!!

Halina en Hans
Het huisje was prima, mooi rustig gelegen en met alles wat er nodig zou kunnen zijn. We komen graag nog eens terug naar La Palma.

Els en Petra
Wij zijn gisteren weer thuis gekomen in Nederland na een super geslaagde vakantieweek in casa Fernando! We vonden het een geweldige plek: een mooi, ruim en schoon huis met een prachtige tuin en een fantastisch uitzicht.