Vakantiehuis Palmeras, reviews

veranda Palmeras

Informatiepagina Vakantiehuis Palmeras

Eric Brienen, 28 de juli 2019

Wij hebben van 16 tot 27 mei in het huisje Palmeras gezeten inclusief een huurauto van Narki.

De organisatie door jullie was geweldig. Alle informatie was heel duidelijk en erg goed geregeld. Ook de auto huur was heel goed en zeer prettig geregeld en de auto zelf was super.

Het huisje zelf ligt op een top locatie en echt alles was aanwezig en de gastvrouw was heel aardig.

Het is een prachtig eiland en we hebben heerlijk gewandeld en door de fijne en goede organisatie en met het boekje van Siepko in de hand waren het 12 top dagen.

De cultuur en natuur is prachtig en de sfeer is heel relaxed en daardoor krijg je een heerlijk vakantie gevoel en rust je goed uit. Dank voor alles en we komen graag nog een keer terug.

met vriendelijke groeten,
Eric en Erli Brienen

Els Douma, 3 juli 2019

We laten even weten dat alles prima geregeld is. Huisje voldoet zeker aan onze verwachtingen, heel mooi gelegen en zeer goed uitgerust. Vriendelijke mevrouw Anna die ons welkom heette. Ook al kennen we maar een paar woorden Spaans …. alles met handen en voeten uitgelegd.

Het is onze derde keer in la Palma…. een beetje verliefd op het eiland geworden ondertussen maar het doet ons nog steeds verbazen en verrassen.

Vriendelijke groeten, Els en Peter

Michael Kamp, 21 februari 2019
Wat een fijne plek is dit, en honderd procent goed geregeld. Heerlijk huisje. Auto ook prima, we verkennen het eiland en genieten volop. Lof dus, en nogmaals grote dank!

Hans en Petra,  21 de octubre de 2018
Weer veilig in Nederland aangekomen even een kort berichtje om jullie te bedanken voor de hele fijne organisatie van onze reis…..

Wij hebben genoten van onze tijd op La Palma en net als zeker veel bewoners voor ons honderden fotos van zonsondergangen vanaf het terras van Palmeras genomen 🙂
Groeten uit Den Haag

Irene en Jacky (via de Wifi op La Palma)
Inmiddels al 2 nachten in het huisje Palmeras; we kwamen 5 minuten voor de zon onder ging aan en wisten meteen dat we grote boffers zijn de komende twee weken. Wat een prachtige plek. Het bed is goed, buiten is een paradijs.

Carina en Luc
Palmeras overtrof onze verwachtingen. Het was niet groot, maar groot genoeg voor twee mensen en super compleet uitgerust. Een mooie rustige omgeving, maar toch nooit ver weg van winkels, restaurants, stranden en de bergen. En dat uitzicht vanaf het huisje… adembenemend mooi.
Elke dag hebben we lekker buiten gegeten op het terras. En daarbij nog de zon zien verkleuren en zakken in de oceaan tussen aperitief en avondmaal door, tja… veel meer kan men niet wensen zeker?

Wilfried en Jeannine
Het huisje was een juweeltje met een fantastische ligging.

Cor Tabak
Casa Palmeras was geweldig ! Schitterende locatie, lekker privé, leuk klein huisje, netjes en schoon en prachtige tuin.

Marjon en To de Jeu
18.09 De zonsondergang is vandaag weer heel anders dan gisteren. De oceaan ligt praktisch roerloos voor ons, Op het laatst kleurt de zon oranjerood terwijl hij de horizon raakt en achter de horizon verdwijnt. Om 20.18 uur is de zon onder.
21.09 De zon gaat al bijna onder. Boven de oceaan is het nevelig. De wolken krijgen een heel fijn goudrandje.Je ziet banen van de zon achter de wolken, een beetje donkerblauw. Vlak boven de horizon komt hij onder de avondwolk tevoorschijn als een rode schijf. Dan gaat de zon om 20.15 uur onder. Vanavond zijn de lucht en de wolken mooi oranje gekleurd. Weer een hele andere zonsondergang.
22.09 Tot nog toe is de lucht onder de zon praktisch helder en schijnt de zon nog fel in ons gezicht. Er komt nog een wolkje voor de zon dat de straling even dempt. Je ziet nu de kim scherp afgetekend. De zon kleurt oranjerood en begint achterde horizon te verdwijnen Om 20.13 uur is de zon onder.
23.09 We eten laat vanavond., kwart voor acht, met een schuin oog hou ik de zon in de gaten. Hij blijft geel tot vlak boven de horizon en kleurt de lucht er omheen oranje Dan kruipt er toch en wolk voor en zie je nog randjes rood tot hij verdwijnt om 20.12 uur.
24.09 De zon is een heel fel gele bol met een kring licht eromheen, verdwijnt achter de wolk die boven de horizon hangt. Je ziet de gouden randjes weer. Wij krijgen hem haast niet meer als rode bol te zien. Het laatste rode puntje is om 20.11 uur weg.