Vakantiehuis Pedro, reviews

Terug naar Casa Pedro

Terug naar Vakantiehuizen op La Palma

Inge en Arie, 9 de octubre de 2022 17:20

Inmiddels zijn we alweer een week terug op het Friese land. Het is nog erg wennen met o.a. het uitzicht ­čśŐ

Wat hebben wij genoten van 3 weken Casa Pedro en het mooie eiland La Palma.

We zijn geschrokken van de vulkaan. Een paar kilometer verderop ervaar je helemaal niets meer van die ravage en wordt je weer ondergedompeld in de groene natuur.

Het eiland blijft je verrassen.

Is het mogelijk om alvast een optie te nemen op Casa Pedro voor volgend jaar?

Een fijn week toegewenst en hartelijke groeten uit Makkum van,

Inge & Arie

 

fam Bouwens, 3 de agosto de 2022

We hebben het enorm naar onze zin in Casa Pedro. Ook prachtige Zarza wandeling gemaakt. Pedro zelf ook ontmoet en wat fruit van hem gekregen.

 

Rob Verhagen, 5.03.2022

Ontzettend genoten van het verblijf in vakantiehuis Pedro. De stilte, de rust, de natuur, de gastvrijheid van de Palmaresen en vooral het cafe in Tijarafe, en elke dag de uitdaging met de auto om het huisje te halen en vervolgens te ontstressen.

Dank voor jullie heldere info op de website en een aanrader voor eenieder.

In april ga ik weer een reis via jullie boeken.

 

Dynke en Jeroen, 22 februari

We hadden wederom een geweldige vakantie op la Palma, deze keer in Casa Pedro. Een heerlijke uitvalsbasis om te wandelen in het mooie Noordwesten en tegelijkertijd comfortabel dichtbij Tazacorte en dus ook bij het Zuidwestelijke deel.

Het was een genot om elke dag weer thuis te komen. Fijn onderkomen en veel ruimer dan je op grond van de foto’s zou vermoeden. Heerlijke terrassen, geweldig uitzicht┬á privacy en …absolute stilte! We weten het nu al: we komen terug.

Jeroen en Dynke

W. Kielstra,12 de marzo de 2019

We hebben een heerlijke 2 weken gehad.

Ik ben een beetje verliefd geworden op casa Pedro geloof ik, we hopen nog een keer terug te komen.

Wiebe Kielstra

Jan Gerben de Vries, 9 november 2018
We zijn aangekomen in Casa Pedro. Wat een mooi huis en wat een aardige ontvangst. Ook de autoverhuur was super! So far so good, we gaan ons hier best vermaken­čśŐ­čÖâ

Natasja Donker, 5 september
Casita Pedro bevalt super!

Cokkie en Hilde
Nog nooit in zoÔÇÖn leuk huisje vertoefd tijdens een vakantie.

Frithjof, Sarah en Sijmen
We hebben het heerlijk gehad de afgelopen twee weken in Casa Pedro.

Frank van Vuuren
Absolute rust, geen buren, geen blaffende honden of kraaiende hanen. En daarbij ook nog een achtertuin tot aan de hoogste top van La Palma en een spectaculair uitzicht. Wat mij wel opviel is dat het huis veel groter is dan op de foto’s op jullie site te zien is. We komen naar La Palma vanwege de natuur en om rust te vinden, Casa Pedro paste om deze reden perfect bij ons.

Marjon
We verblijven momenteel in Pedro en hebben het enorm naar onze zin. Wat een prachtig eiland en wat een heerlijk huisje! Tranquilo! Het uitzicht is formidabel en alles is aanwezig en schoon en netjes.

Erik Metzer
We hebben genoten van alles: het huis, het zwembad, het eten, de wijnen, de wandelingen en bovenal de zonsondergang en de sterrenhemel.
Tevens een groot compliment richting Pedro, David en de gehele familie, wat een gastvrijheid, werkelijk geweldig. We zijn overstelpt met heerlijke zelfgemaakte wijn, druiven, cactusvruchten en pruimen. We komen zeker terug bij Casa Pedro.