Vakantiehuis Pedro, reviews

Terug naar Casa Pedro

Terug naar Vakantiehuizen op La Palma

 

 

W. Kielstra,12 de marzo de 2019

We hebben een heerlijke 2 weken gehad.

Ik ben een beetje veriefd geworden op casa Pedro geloof ik, we hopen nog een keer terug te komen.

Wiebe Kielstra

Jan Gerben de Vries, 9 november 2018
We zijn aangekomen in Casa Pedro. Wat een mooi huis en wat een aardige ontvangst. Ook de autoverhuur was super! So far so good, we gaan ons hier best vermaken­čśŐ­čÖâ

Natasja Donker, 5 september
Casita Pedro bevalt super!

Cokkie en Hilde
Nog nooit in zoÔÇÖn leuk huisje vertoefd tijdens een vakantie.

Frithjof, Sarah en Sijmen
We hebben het heerlijk gehad de afgelopen twee weken in Casa Pedro.

Frank van Vuuren
Absolute rust, geen buren, geen blaffende honden of kraaiende hanen. En daarbij ook nog een achtertuin tot aan de hoogste top van La Palma en een spectaculair uitzicht. Wat mij wel opviel is dat het huis veel groter is dan op de foto’s op jullie site te zien is. We komen naar La Palma vanwege de natuur en om rust te vinden, Casa Pedro paste om deze reden perfect bij ons.

Marjon
We verblijven momenteel in Pedro en hebben het enorm naar onze zin. Wat een prachtig eiland en wat een heerlijk huisje! Tranquilo! Het uitzicht is formidabel en alles is aanwezig en schoon en netjes.

Erik Metzer
We hebben genoten van alles: het huis, het zwembad, het eten, de wijnen, de wandelingen en bovenal de zonsondergang en de sterrenhemel.
Tevens een groot compliment richting Pedro, David en de gehele familie, wat een gastvrijheid, werkelijk geweldig. We zijn overstelpt met heerlijke zelfgemaakte wijn, druiven, cactusvruchten en pruimen. We komen zeker terug bij Casa Pedro.