Vakantiehuis Pergola, reviews

Vakantiebungalow Pergola, La Palma.

Marga van Kalles, 22 september 2019

We zijn deze week in huisje Pergola. En wat op de impressie van de foto’s zo mooi leek valt  tegen.

De leuke  kleuren op de foto’s van kleedjes en kussentjes doen fris, schoon en nieuw aan, bijna ‘Mexicaans’. In werkelijkheid is het echt zo anders. Oud, grauw en van geen kwaliteit. Wij zouden dit huisje omschrijven als ‘vergane Glorie’.

De tuin zou mooi kunnen zijn, het is voorzien van bloeiende planten maar het is verwaarloosd.

De mevrouw die ons  ontving was overigens erg aardig.

Het huis rook muf en was duidelijk al een tijdje niet verhuurd geweest. Zitcomfort ontbreekt!

Wat zouden wij willen: Wij zouden het erg op prijs stellen dat er betere, dikkere kussens kwamen op de witte stoelen zodat je er fatsoenlijk op kunt zitten.

De stoelen buiten bij het zitje. Deze doen onbetrouwbaar en zijn dusdanig van kwaliteit dat ik er bang van ben om er doorheen te zakken.

Graag verwacht ik een reactie. Zodat het verblijf in huisje Pergola aangenaam zou kunnen verlopen.

Reactie: Na het ontvangen van deze slechte beoordeling hebben we Marga nog dezelfde dag bezocht met de eigenaresse van Casa Pergola. We waren zeer ontdaan om te zien hoe een huis, dat we 4 maanden geleden nog hebben bezocht,  in korte tijd aan kwaliteit heeft ingeboet.

De eigenaresse is na de klacht aan het werk gegaan om de genoemde klachten naar tevredenheid van de gasten op te lossen.

Het spijt ons zeer dat we Marga niet direct vanaf de start van de vakantie in Casa Pergola tevreden hebben kunnen stellen en dat er een interventie nodig was. 

Ben en Helga
Wat hebben geweldig genoten van ons verblijf op La Palma. We verbleven in casa Pergola, heerlijk ‘s avonds bij de kachel , een spelletje of een boekje. Zo waren de avonden buiten ook aangenaam. Prima huisje en centraal gelegen!

Marije en Louise
Wat een supertof huis. En alles weer tot in de puntjes geregeld.