Vakantiehuis Picos ervaringen

Vakantiehuis Picos Tijarafe La Palma

Dini Versluis, 19 februari 2019

Hoewel we al een maand terug zijn uit La Palma, is de herinnering aan ons verblijf daar nog dichtbij.

We hebben het heel goed gehad.

Mooie huisjes ( Picos en Gamez) in een heel prettige omgeving met allerlei mogelijkheden om buiten te zitten en meestal prachtig weer. We hebben genoten van de mooie gevarieerde natuur en de uitzichten op de oceaan.

Jullie voorbereiding en bemiddeling was ook uitstekend. Alles goed voor elkaar. Kortom we zijn zeer tevreden en ik heb jullie al bij diverse vrienden en bekenden aanbevolen. Het boek is al uitgeleend.

En we komen vast nog weer eens terug.

Hartelijke groet , en succes met jullie verdere activiteiten.

Dini Versluis , ook namens Nico.

Ben en Ria Hellenkamp, 5 februari 2019
Sinds vrijdagavond weer thuis van een vakantie op La Palma. We willen jullie laten weten dat we erg hebben genoten van het eiland en het prachtige huis Picos.

Ook de gids van La Palma was werkelijk fantastisch, veel  informatie, duidelijk beschreven, toppie!

Elsbeth Mulder-de Jong, 3 januari 2019
Wij willen weer Casa Picos boeken omdat wij daar 10 jaar geleden de beste vakantie ooit hebben beleefd

Barbara Hiestand
Zondag 15 april 2018
Beste Siepko en Marjan,
We hebben een geweldige vakantie gehad in Casa Picos van 3 tot 10 april. Het huis met de mooie tuin en zwembad waren voortreffelijk. We verwachten nog een keer terug te komen. Echter de sauna voldeed niet. Van de 8 dagen hebben we maar 3 dagen gebruik kunnen maken van de sauna. De temperatuurknop is teveel doorgedraaid waardoor deze niet pakt. Ik hoop dat de eigenaar de knop kan vervangen, want hier krijgen meer vakantie gangers hinder van.
Bedankt voor het bemiddelen van dit heerlijke huis!

Reactie Kees de Wit
Het huisje heeft een mooie ligging, met rondom een fraai aangelegd en goed verzorgde tuin. Je voelt je er meteen welkom. Het huisje is ook uitstekend geoutilleerd: een viertal ligbedden, twee buitenzitjes, en een goed ingerichte keuken met ruim voldoende potten, pannen en serviesgoed en glaswerk.

Marian de Koning
De open haard was echt geweldig; we konden zoveel hout pakken als we wilden. De gastvrije eigenaar José had ons gewezen op de stapel hout die buiten lag. Op de ochtend dat de douchekop sneuvelde, reageerde hij alert en zorgde meteen voor vervanging. In alles was duidelijk dat de eigenaar het ons naar de zin trachtte te maken, wat beslist lukte.

Anita
Wat hebben we genoten op La Palma! Van de knusheid, de openhaard en het uitzicht van casa Los Picos, van de mysterieuze kloof in La Zarza en het oerbos in Barlovento, van de prachtige Lomade Grande met haar ruige kust en van de drakenbloedbomen. Het landschap leek wel een wereldreis in een week.

Annet Beekman
We hebben het heel erg fijn gehad, een superplek. Alles is werkelijk in het huisje aanwezig. We vonden het echt een paradijs. Genoten van de stilte. Genoten van de zon, de duizenden sterren, de machtige wandelingen, de spierpijn, de sauna. Al met al een topvakantie en genoten van de eitjes van de vader van Jose. Alles was perfect voor elkaar! Groet,

Rita Blesgraaf en Hans Capiau
Het is een waar paradijsje en het is zeer goed geoutilleerd.

Annelies
Wat een charmant, authentiek en comfortabel huis(je)! En zo mooi gelegen

Erik en Angela
Mooie casa op een rustige lokatie die duidelijk gericht is op het buitenleven met drie terrasjes en het buitenzwembad. De eigenaar José onderhield het zwembad ook in januari netjes, ook al is het dan meestal te koud om te zwemmen. Binnen is het wat donker, maar in de zomer daardoor waarschijnlijk koel. De keuken en slaapkamers zijn zeer goed geoutilleerd. De lokatie leent zich vooral goed voor wandeltochten in het westen en noorden van het eiland. Wij hebben zelf de wandeling naar de Torre del Time gedaan die vlakbij het huisje start en eindigt, één van de mooiste wandelingen die wij gedaan hebben op het eiland.

Dirk en Netty
Ons plekje was een waar paradijs. Prachtige beplanting rondom, mooie zitjes en een geweldig zwembad. Het huisje was superschoon en van alle gemakken voorzien. Het was heerlijk stil in de omgeving, mooi uitzicht, prachtig weer, supermarkt dichtbij, prima restaurantje. Kortom: het kon niet beter.