Vakantiehuis Yoya, reviews

Vakantiehuizen op La Palma, Yoya

Informatie Vakantiehuis Yoya
Overzicht Vakantiehuizen La Palma 


W. van Ramselaar
, 4 de noviembre de 2018
Hallo Siepko en Marjan,

Inmiddels zijn we al weer een weekje thuis. Nog vol met de gedachten aan de fijne vakantie op La Palma.

We hadden een voorstelling (via jullie site Ociaanzicht) van ons verblijf Casa Yoya, maar toen we daar aankwamen…….overtrof ’t ver boven onze verwachtingen.

Wat mooi, wat mooi… het huis, wat geweldig, alles aanwezig en de tuin prachtig, een schitterend eiland met z’n vele gezichten.

Alles spik en span, compliment voor de schoonmaakster.

Voor haar was het geen probleem dat we een uur te vroeg waren.

Nog een rondleiding met duidelijke uitleg gehad door de eigenaren.

Lieve mensen, in de tuin zelfs uitleg en geproefd  van de fruitbomen.

Het huis, de huurauto (Narki, vriendelijk/gemoedelijk) het verstrekken van benodigde papieren o.a.  de route naar Casa Yoya.

Heel erg bedankt daarvoor !!!

Wij wensen jullie heel veel succes, maar dat zal zeker lukken…

Nogmaals: Dank jullie wel.

Lieve Groet uit Twente,

Willem en Paulien van Ramselaar.

Dorien Pontier, 16 augustus 2018
Alweer terug in Nederland, met een fijne vakantie op La Palma in herinnering! Dank jullie wel voor de goede organisatie rondom de autohuur en verhuur van Casa Yoya.

Alles klopte …. bij Casa Yoya kregen we een warme ontvangst van Berto en Yoya. We hebben genoten van het fijne huisje, de tuin, de rust, het uitzicht en natuurlijk de zee, de wandelingen die we maakten.

W van Rij
We zijn inmiddels al weer even in Nederland maar als ik m’n ogen dicht doe ben ik weer terug op La Palma. We hebben een fantastische tijd gehad, het huis was geweldig en echt van alle gemakken voorzien, het autootje splinternieuw en comfortabel en La Palma schitterend, mede dankzij het prachtige weer.

Tjeerd en Saskia
Een leuk authentiek huis met omheinde tuin vol met fruit- avocado- en notenbomen. Heerlijk toeven, ook voor ons kleine ventje Mick van 20 maanden.

Tineke en Karel
Een mooi huisje waar niets ontbreekt op een heerlijk rustig plekje. Vanuit Casa Yoya kun je prima de wandelingen maken op de noordelijke helft van het eiland, maar ook het strand van Puerto Tazacorte en Los Llanos is dichtbij. Yoya en Berto verwelkomen je met een schaal vol heerlijk fruit van het eiland, een fles wijn op tafel, lekkere chocolaatjes, kortom, ze doen alles om het je naar de zin te maken.