Villa Cameleon, een heerlijk huis.

Ivonne van der Meer, 12 de abril de 2024

Goedemorgen,

Laatste dag La Palma en helaas weer terug naar de 10 graden brrr..

Het was fantastisch dus vandaar alvast deze reservering voor volgend jaar.

….

Petra, 4 de febrero de 2024

Wat een geweldig huisje hebben we !  Een heerlijke plek, drankjes in de koelkast, fruit op tafel, een vriendelijke ontvangst, een mooi zwembad en een fenomenaal uitzicht !

 

Familie Berende , 10 de septiembre de 2023

We zijn gisterennacht weer veilig thuis aangekomen, na 2 weken genoten te hebben van La Palma. Dank jullie wel voor jullie support. Het was allemaal heel goed geregeld. En jullie reisgids heeft ons goed geholpen.

Bedank ook Nieves en Pepe nogmaals van ons. Ze hebben prachtige villa’s en ze zijn zeer gastvrij. Alles was prima in orde en er stond zelfs een grote pan versgemaakte paella voor ons klaar toen we aankwamen. Die hebben we met heel veel plezier opgegeten.

Groetjes, Familie Berende

 

Nicoline, 2 de mayo de 2023

Zodra je de oprit oprijdt word je al blij van de prachtige bloemen en planten die je naar je villa begeleiden.

Daar aangekomen staan Nieves en Pépe je op te wachten, Nieves laat je alles zien en heeft overal in en om het huis bloemen neergezet uit de tuin.

Ook staan er twee fruitschalen vol met fruit (met o.a. 28!! Bananen).

Alles is tot in de puntjes verzorgd en je voelt je direct thuis.

Het zwembad is heerlijk warm en de privacy is fantastisch.

Het enige wat je hoort zijn de vogeltjes en af en toe een haan of hond.

Het huis zelf is heel gemoedelijk en alles is er.

We worden tijdens onze week in Cameleon verwend door Nieves met heerlijk eten.

Het is een week geweest om nooit te vergeten.

Het huis Babylon is net zo mooi, we hebben daar even mogen verblijven ivm schoonmaak van Cameleon.

 

Anne-Marie Otter, 8.01.2023

Wat hebben we genoten van onze vakantie op La Palma. Villa Cameleon is daadwerkelijk een paradijsje op aarde. En de goede zorgen van Nieves en haar man zijn onbetaalbaar! Een goed gevulde koelkast bij aankomst, een volle fruitschaal op tafel en op oudejaarsavond maakte ze een fantastische (en enorme!) pan paella voor ons klaar, inclusief toetje!

Willen jullie hen namens ons nog een keer hartelijk bedanken. We komen 100% zeker nog een keer terug!

Groet, Peter, Anne-Marie en Bodhi

 

Hennie, 5 de enero de 2023 10:55

Terug in Nederland kijken we terug op weer een fijne vakantie op La Palma. Het boeken van de huizen en auto via jullie ging weer prima. Een top huis is wel Vila Cameleon. Zowel locatie als luxe. En wat ontzettend aardige eigenaars!

Veel dank en wellicht tot een volgende keer. Hennie Ransijn

 

Geert van Hurck, 9 de julio de 2022
Asunto: Nog eens bedankt

Bij deze wil ik jullie nog eens bedanken om toch bij te dragen aan onze mooie vakantie aan La Palma.

Via jullie site hebben we het mooie huis Cameleon gevonden, de auto kunnen huren, en heel wat interessante dingen gezien.

Vooral Casa Cameleon was een verademing, zo ook de gastvrijheid van Pepe en zijn gezin. (avondmaal  bij aankomst, ovenschotel met zelf gevangen vis, en de boottocht!!)

Vooral de auto switchen en jullie aanbeveling volgen was een goede zaak. We hebben ons heel wat profijt gedaan!

Ook de communicatie en de financiele regeling verliep vlekkeloos.

Ik wens jullie het allerbeste voor de toekomst en wie weet zien we elkaar terug bij een eventueel tweede bezoek aan dit wondermooi eiland!

Jammer dat we elkaar niet hebben ontmoet, ik ben er zeker van dat het zou klikken.

Vele groetjes, Gerd, Geert, Wannes en Daan.

 

Gerrit Veldhuizen, 22 de mayo de 2022

“We hebben 2 weken genoten op dit paradijselijk stukje van La Palma. . En wat een privacy! Villa Cameleon heeft alles wat onze vakantiehart nodig had! Met dank aan Nieves en Pepe, die het huisje en direkte omgeving van alle gemakken hebben voorzien”.

Dagmar en Gerrit

Asunto: Heerlijke vismaaltijd

Werden vanavond verrast door de eigenaren van Casa Cameleon Nieves en Pepe met een heerlijke vismaaltijd,  en een lekkere cake, gaan we morgen ook nog van genieten, was te veel voor een avond…. top! Zouden jullie hun hiervoor willen bedanken, wil ik zelf ook wel doen hoor maar heb hun mailadres niet. Groetjes, Harry

PS kon de vis niet zo snel thuisbrengen, ben benieuwd welke het was. De villa  is voor iemand met een rollator zeer toegankelijk is: muchas gracias!

Rens&Harry

 

Els en Hendrik, 29 de agosto de 2021

Wat een super locatie en een zalig ontvangst door de eigenaars!!! Echt een top adres !   Dank je wel voor al jullie werk!!!

Dea & Martien,13 oktober 2019

Alweer een paar dagen terug in een (nat & druilerig) Nederland en dan opnieuw terugkijken op een top vakantie. En dat wilden wij jullie graag meegeven met deze e-mail.

Voor het vierde jaar op rij mochten wij genieten van de gastvrijheid van Nieves & Pepe (Casa Cameleon & Babylon) en het was weer perfect.

Wat kan een mens zich nog meer wensen dan op vakantie gaan, aankomen bij zijn ‘vakantie- casa’ en opgewacht worden door gastvrouw & gastheer met hun zoon Roberto.

Het volgende wat gebeurt is dat Pepe en Roberto ervoor zorgen dat je koffers in de casa terecht komen, terwijl Nieves je meeneemt naar de woonkamer / keuken alwaar staat te wachten een grote pan pompoenensoep en een schaal paella. Hoe welkom kun je je dan voelen.

De volgende ochtend wakker worden en dan vaststellen dat alles in en rondom de casa er weer tip & top uitziet. Op tafel een mand met vers fruit en een heerlijk schone casa & zwembad. Laat de vakantie maar beginnen.

En die is daarna begonnen. Deze vakantie, Siepko, hebben we met name gebruikt om eens een paar wandelingen uit jouw gids te lopen (Het onbekende Noorden / Love & Peace / Bronnen en kruizen) en ze waren top. Heerlijk rondbanjeren over kleine paadjes, in alle rust en vooral genieten van je omgeving. Dank voor deze nieuwe ontdekte plekjes.

En dan komt ie, je raadt het al, dit alles smaakt naar meer. Morgen mogen we weer aan het werk. Eén van de eerste zaken die bekeken gaat worden is de vakantiemogelijkheden voor volgend jaar.

We denken dat het zomaar kan zijn dat we in de loop van de week weer op de lijn komen om casa Cameleon weer in optie te nemen voor volgend jaar rond deze tijd. Want dat hebben we ondertussen al wel gezien. Voor je met je ogen knippert is de casa bezet.

Nogmaals opnieuw bedankt voor de service van afgelopen jaar. Wil onze uitdrukkelijk groeten en complimenten overbrengen aan Nieves / Pepe & Roberto en we gaan snel van ons laten horen.

Hasta luego, Dea & Martien Borst

Verhaar Verbrugge, 13 april 2019

Ik wilde even laten weten dat alles vlekkeloos is verlopen, de auto stond bij aankomst al op ons te wachten. Gisteren aangekomen in casa Cameleon, wat een super verzorgd en compleet huis, fantastisch. Hele aardige eigenaren, met hart voor hun huis. We zullen er deze week goed voor zorgen en genieten.

Bedankt!! Jeanette, Maarten, Cas en Gijs

Ineke Mulder, 12 november 2018

We zijn vrijdag aangekomen bij onze vakantie woning Cameleon. Niets anders dan lof voor de eigenaars!
Ik wilde jullie dit ook graag laten weten. Het zijn zulke vriendelijke gastvrije mensen. Ze hebben heerlijk voor ons gekookt en er stond van alles klaar echt super.

Jildou Bloem, 26 augustus 2018
Over de Cameleon niets dan lof! Wat is dat een paradijs. Schalen vol fruit en groente, het huisje op en top en supereigenaren.

Paul Cats

Nooit eerder zo’n fijn huis gehuurd.

Jasmien en Bruno
Villa Cameleon heeft ons overdonderd met zijn comfort, rust en vele verwennerijen van Nieves. Het is er zodanig leuk en ontspannend dat je zou vergeten om La Palma verder te verkennen.