Villa Cameleon, reviews

Villa Cameleon, een heerlijk huis.

Informatiepagina Villa Cameleon met zwembad

Els en Hendrik, 29 de agosto de 2021

Wat een super locatie en een zalig ontvangst door de eigenaars!!! Echt een top adres !   Dank je wel voor al jullie werk!!!

Dea & Martien,13 oktober 2019

Alweer een paar dagen terug in een (nat & druilerig) Nederland en dan opnieuw terugkijken op een top vakantie. En dat wilden wij jullie graag meegeven met deze e-mail.

Voor het vierde jaar op rij mochten wij genieten van de gastvrijheid van Nieves & Pepe (Casa Cameleon & Babylon) en het was weer perfect.

Wat kan een mens zich nog meer wensen dan op vakantie gaan, aankomen bij zijn ‘vakantie- casa’ en opgewacht worden door gastvrouw & gastheer met hun zoon Roberto.

Het volgende wat gebeurt is dat Pepe en Roberto ervoor zorgen dat je koffers in de casa terecht komen, terwijl Nieves je meeneemt naar de woonkamer / keuken alwaar staat te wachten een grote pan pompoenensoep en een schaal paella. Hoe welkom kun je je dan voelen.

De volgende ochtend wakker worden en dan vaststellen dat alles in en rondom de casa er weer tip & top uitziet. Op tafel een mand met vers fruit en een heerlijk schone casa & zwembad. Laat de vakantie maar beginnen.

En die is daarna begonnen. Deze vakantie, Siepko, hebben we met name gebruikt om eens een paar wandelingen uit jouw gids te lopen (Het onbekende Noorden / Love & Peace / Bronnen en kruizen) en ze waren top. Heerlijk rondbanjeren over kleine paadjes, in alle rust en vooral genieten van je omgeving. Dank voor deze nieuwe ontdekte plekjes.

En dan komt ie, je raadt het al, dit alles smaakt naar meer. Morgen mogen we weer aan het werk. Eén van de eerste zaken die bekeken gaat worden is de vakantiemogelijkheden voor volgend jaar.

We denken dat het zomaar kan zijn dat we in de loop van de week weer op de lijn komen om casa Cameleon weer in optie te nemen voor volgend jaar rond deze tijd. Want dat hebben we ondertussen al wel gezien. Voor je met je ogen knippert is de casa bezet.

Nogmaals opnieuw bedankt voor de service van afgelopen jaar. Wil onze uitdrukkelijk groeten en complimenten overbrengen aan Nieves / Pepe & Roberto en we gaan snel van ons laten horen.

Hasta luego, Dea & Martien Borst

Verhaar Verbrugge, 13 april 2019

Ik wilde even laten weten dat alles vlekkeloos is verlopen, de auto stond bij aankomst al op ons te wachten. Gisteren aangekomen in casa Cameleon, wat een super verzorgd en compleet huis, fantastisch. Hele aardige eigenaren, met hart voor hun huis. We zullen er deze week goed voor zorgen en genieten.

Bedankt!! Jeanette, Maarten, Cas en Gijs

Ineke Mulder, 12 november 2018

We zijn vrijdag aangekomen bij onze vakantie woning Cameleon. Niets anders dan lof voor de eigenaars!
Ik wilde jullie dit ook graag laten weten. Het zijn zulke vriendelijke gastvrije mensen. Ze hebben heerlijk voor ons gekookt en er stond van alles klaar echt super.

Jildou Bloem, 26 augustus 2018
Over de Cameleon niets dan lof! Wat is dat een paradijs. Schalen vol fruit en groente, het huisje op en top en supereigenaren.

Paul Cats

Nooit eerder zo’n fijn huis gehuurd.

Jasmien en Bruno
Villa Cameleon heeft ons overdonderd met zijn comfort, rust en vele verwennerijen van Nieves. Het is er zodanig leuk en ontspannend dat je zou vergeten om La Palma verder te verkennen.