Villa Diamante reviews

Zwembad en Atlantische Oceaan.

Informatie Villa Diamante

Vakantiehuizen overzicht

 

y.winkelhorst, 17 maart 2019

We hebben elke ochtend genoten van ontbijt in de zon op het terras en ’s avonds van de ondergaande zon in het verlengde van het zwembad. Echt heel mooi!

Groeten, Yolanda Winkelhorst

 

Van Helden, 25 december 2018

Hier onze beloofde recentie. Tevens hebben we twee foto’s bijgestuurd van prachtige zonsondergangen.

We hebben twee heerlijke weken gehad in en rondom het huisje Diamante.

Bewust hebben we gekozen naar een plek waarvan we in schatten dat we in en rond  het huisje ons goed zouden kunnen vermaken. Deze verwachting is volledig waargemaakt.

Het is een fraai huis. Met voor ons belangrijk goede bedden en een zeer goed ingerichte keuken. Voor de volledigheid vermeld ik als ervaren inductie koker dat het goed is om de werking van de inductie plaat te laten uitleggen.

Ook de rest van het huis is goed en prettig ingericht. Samen met het grote terras op de westzijde een prima plek om meerdere dagen te vertoeven.  Het uitzicht is geweldig, met ’s avonds fraaie zonsondergangen als toetje. Het zwembad is fijn, we hebben er dagelijks van genoten.

Onze behoefte van even niet meer te hoeven, en genieten van de plek is volledig ingevuld. Door de ligging van het huis is er een grote mate van privacy.  De ligging van de locatie  is prettig, zowel het noorden (natuur!) en Los LLamos zijn goed bereikbaar. Een mooie uitvalsbasis.

Diamante is een luxe villa waarbij je niet perse weg hoeft om een geweldige tijd te hebben.

Met vriendelijke groet, Edith en Adrie van Helden

zon la palma villa
villa diamante ondergaande zon
Foto`s Edith en Adrie: Ondergaande zon vanaf het terras van Villa Diamante: