Villa Era, reviews

De tuin van Villa Era

Informatiepagina Villa Era

Maureen de Ruijter, 9 maart 2020

Onze laatste dag in Casa Era op La Palma. We hebben weer een heerlijke week gehad, zoals eigenlijk al die jaren al. Iedere dag fijn kunnen wandelen en genoten van het mooie weer in de tuin.

Wij willen dan ook graag weer een optie nemen op Casa Era voor volgend jaar.

Bedankt voor de goede organisatie!

Cees en Maureen de Ruijter

 

Tom Corstjens, dinsdag 9 april 2019

Onze vakantie op La Palma zit er alweer op. Graag wil ik je danken voor de regelingen voor casa Era en de vlotte communicatie van voorbije weken. Het huis was top; wij komen zeker nog terug!

Groetjes, Tom

Frans en Karen van Zeijl, 29 de marzo de 2019 20:51
Wat een paradijsje heeft eigenaresse Rosalba weten te creëren rond haar Casa La Era. Schitterend!

Koos de Pee en Wim Beunder
Era heeft echt ons hart gestolen. Bij Era denken wij aan thuiskomen, rust, uitzicht, comfort en Rosalba die alles perfect in orde maakt.

Ina de Vries en ouders
We hebben een geweldige tijd gehad op jullie eiland, het is heel erg mooi, rustig en nog onbedorven door toerisme. In Casa Era voelden we ons direct thuis en het was erg knus en comfortabel. Je gids hebben we veelvuldig gebruikt en daardoor kon ik goed voorbereid onze dagprogramma’s plannen. Jullie advies en uitgebreide aanwijzingen betreffende huis en auto zorgde voor een snelle en ongecompliceerde overdracht van de auto en het rijden naar Casa Era.

Renate, Piers en Mees
Casa Era heeft ons hart gestolen.

Niek en Erna
We hebben een geweldige tijd gehad in casa Eden, een klein paradijs.

Nicole
Wat een heerlijk huis. Werkelijk alles is aanwezig. En dan hebben we het nog niet over het fantastische uitzicht, zowel bij dag als bij avond als de sterren de hemel doen dansen en wij de éne oeh na de andere uitbrengen…. Het was heerlijk!