Aanbod geldig voor nieuwe boekingen 

Om het financieel risico voor onze gasten vrijwel uit te sluiten in deze grillige tijden van covid-19 hebben we de voorwaarden van de betaling aangepast.

De aanbetaling kan tot tien dagen voor aankomst worden voldaan.

Dit geeft je de mogelijkheid om op basis van actuele informatie over covid-19  tot tien dagen voor de geplande aankomstdatum kosteloos te annuleren. Het bedrag van het huis en de auto kan op La Palma op de dag van aankomst worden voldaan.

Blijkt dat je binnen tien dagen voor de geplande aankomstdatum toch niet kunt komen vanwege covid-19 dan wordt de resterende huursom voor het geboekte vakantiehuis en de autohuur kwijtgescholden.

Zodra de aanbetaling is overgemaakt ( dit kan tot tien dagen voor de geplande aankomstdatum) gelden de volgende voorwaarden:
Wanneer de boeking moet worden geannuleerd omdat er vanwege het coronavirus niet naar La Palma wordt gevlogen zullen we, behalve het bedrag van de aanbetaling, de resterende huursom voor de accommodatie en de auto kwijtschelden. De boeking wordt ontbonden, er kan niet worden omgeboekt naar een andere datum.

Lees ook alles over Covid-19 op La Palma