Directe vluchten naar La Palma 

Amsterdam 
Tui.nl vliegt op woensdag en zondag van Amsterdam naar La Palma. Boek: Sta. Cruz La Palma.

Transavia
is voor de komende zomer naar La Palma niet boekbaar. Transavia vliegt wel naar Gran Canaria waar een binnenlandse vlucht van Binter of Canary Fly naar La Palma kan worden genomen. Of vlieg naar Tenerife en neem daar de boot Fred Olsen naar ons eilandje.

Transavia vliegt vanaf 1 november weer naar ons groene eilandje. De vliegtickets La Palma zijn boekbaar.

Brussel
Brussel – La Palma directe vlucht met Tuifly.be op zaterdag en woensdag.

Dusseldorf
Directe vlucht vanaf Dusseldorf  naar La Palma is mogelijk met Eurowings op zaterdag en dinsdag. Condor vliegt naar La Palma met een overstap en een keer in de week direct naar La Palma. Bekijk de mogelijkheden: Condor 

Informatie: maatregelen corona op La Palma
Informatie vliegen post corona tijdperk

Vliegen naar La Palma tot de winter

Het vliegverkeer naar La Palma is van start gegaan. Tui biedt deze zomer vanaf Amsterdam en Brussel twee vluchten per week.

Vliegen naar La Palma met overstap op Gran Canaria is een goed alternatief voor een directe vlucht.
Boek Transavia naar Gran Canaria en kies voor een aankomsttijd in de middag en vlieg door met een binnenlandse vlucht van Binter of Canaryfly.

Vliegtickets La Palma
De vliegreis naar La Palma duurt iets meer dan 4 uur waarbij een afstand wordt afgelegd van meer dan 3000 kilometer.
La Palma vliegtickets
Maandag
DinsdagDusseldorfEurowings
WoensdagAmsterdam, BrusselTui Fly en Tui.be
Donderdag
VrijdagAmsterdam Transavia (vanaf 1.11.2021)
ZaterdagDusseldorfEurowings
ZondagAmsterdam en Brussel Tui Fly en Tui.be

Het nadeel van vliegen via Tenerife naar La Palma is dat de charters landen op Tenerife-zuid en de binnenlandse vluchten vertrekken vanaf Tenerife-noord. Wel kan er vanaf Tenerife-zuid de boot worden genomen naar La Palma.

Vliegen naar Gran Canaria met Transavia kan op meerdere dagen in de week voor soms buitengewoon voordelige prijzen. Plan je vlucht met aankomst in de middag en vlieg met een binnenlandse vlucht van Binter of Canaryfly door naar La Palma.

Extra mogelijkheid om naar La Palma te komen:
Ryanair gaat vanaf november vliegen van Madrid naar La Palma. ( Boek La Palma en niet Palma!!!) Boek de vlucht van Brussel of Amsterdam naar Madrid met b.v. Iberia. Hou er rekening mee dat je ruim voldoende tijd ( 3 uur) hebt om over te stappen in Madrid.

Iberia vliegt elke dag van de week vanaf Amsterdam en Brussel naar La Palma met een overstap op Madrid.
Vliegen Canarische Eilanden

Vliegtickets vanaf Amsterdam

  • Woon je in het noorden, zuiden of oosten van het land dan is Dusseldorf een uitstekende optie voor het boeken van een directe vlucht naar La Palma.
  • Met Iberia wordt naar La Palma gevlogen vanaf Amsterdam en Brussel met een overstap op Madrid. De prijzen variëren van spotgoedkoop tot extreem duur. Boek: Santa Cruz de La Palma (Code SPC).

Vliegtickets La Palma, enkele tips…

Zoek wanneer je flexibel bent naar de voordeligste week om te vliegen en boek daarna voor deze periode je vakantiehuis.

Vraag voor een periode in de schoolvakantie ruim van te voren, nog voordat de prijzen van de vliegtickets bekend zijn bij ons een vrijblijvende optie aan. Op deze manier heb je nog ruime keuze uit het aanbod en zullen we je informeren zodra de vliegtickets te boeken zullen zijn en boek je bijna altijd stukken voordeliger.

Combineer La Palma met een bezoek aan Barcelona of Madrid. Vlieg voordelig met Transavia naar Barcelona of Madrid voor een bezoek van enkele dagen aan de stad. En vlieg van Barcelona naar La Palma met Vueling (zomer) of Iberia.

Boek niet Las Palmas maar La Palma (code SPC).

Wij zijn gevlogen van Amsterdam met Transavia naar Gran Canaria en toen een lokale vlucht naar La Palma. Ging makkelijk en vlot.
Agnes