Directe vluchten naar La Palma!

Amsterdam
Transavia.com
Dinsdag: Vanaf 1 april tot eind oktober vliegt Transavia op dinsdag en op vrijdag naar La Palma.

Vliegtickets winterseizoen 2024/2025 zijn boekbaar. Er wordt gevlogen op vrijdag.

Dusseldorf

Zaterdag met Condor
Zaterdag en dinsdag vanaf Dusseldorf met Eurowings

Amsterdam, Brussel, Dusseldorf
Met Iberia kun je iedere dag naar La Palma met overstap op Madrid.

Vliegen naar La Palma met een kleine omweg

Boek b.v. Transavia of Tui naar of vanaf Gran Canaria. Vlieg tussen Gran Canaria en La Palma met een binnenlandse vlucht van  Binter

We maken zelf regelmatig gebruik van de volgende mogelijk om onze familie in Nederland te bezoeken. Op deze manier voorkom je een late aankomst of dat je heel erg vroeg op het vliegveld van Schiphol moet zijn. Bovendien ben je minder afhankelijk van de dag waarop je van of naar La Palma reist omdat er bijna dagelijks vluchten tussen Gran Canaria en Nederland/België zijn.

We boeken een vlucht heen of terug van Schiphol, Rotterdam of Eindhoven en La Palma. Er zijn meerdere maatschappijen die op deze route vliegen zoals Tui en Transavia.

Belangrijk! Vlieg je van Nederland of België naar Gran Canaria zorg er dan voor dat de aankomsttijd op Gran Canaria voor 18 uur is om de aansluiting te halen met de vlucht van Binter naar La Palma.

Of vlieg naar Tenerife en neem daar de boot Fred Olsen naar ons eilandje.

Brussel
Er zijn op dit moment geen directe vluchten vanaf Brussel naar La Palma.  Misschien is vertrek vanaf Dusseldorf of Amsterdam haalbaar of vlieg met Iberia met overstap op Madrid.

Vliegtickets La Palma

Vroeg vertrek of late aankomst boek een hotel bij Schiphol

We reizen het openbaar vervoer als we in Nederland zijn. Een vroeg vertrek of een late aankomst is daardoor lastig.

De oplossing waar al heel veel meer gasten gebruik van maken is om een hotel te boeken bij Schiphol.

Tijdens mijn laatste bezoek verbleef ik in Hotel Ibis Schiphol, de pendelbus rijdt 3 per uur en staat bij de ingang van Schiphol. De overnachting was zeer betaalbaar.

Tip! Een nacht in een hotel voor vertrek of na een late terugkeer.
De vliegreis naar La Palma duurt iets meer dan 4 uur waarbij een afstand wordt afgelegd van meer dan 3000 kilometer.
La Palma vliegtickets
Maandag
DinsdagDusseldorf en vanaf 1.4.2024 AmsterdamEurowings / Transavia
Woensdag
Donderdag
VrijdagAmsterdam Transavia
ZaterdagDusseldorfCondor en Eurowings
Zondag

Het nadeel van vliegen via Tenerife naar La Palma is dat de charters landen op Tenerife-zuid en de binnenlandse vluchten vertrekken vanaf Tenerife-noord. Wel kan er vanaf Tenerife-zuid de boot worden genomen naar La Palma.

Vliegen naar Gran Canaria met Transavia kan op meerdere dagen in de week voor soms buitengewoon voordelige prijzen. Plan je vlucht met aankomst in de middag en vlieg met een binnenlandse vlucht van Binter of Canaryfly door naar La Palma.

Iberia vliegt elke dag van de week vanaf Amsterdam en Brussel naar La Palma met een overstap op Madrid.

Vliegen Canarische Eilanden

Vliegtickets vanaf Amsterdam

  • Woon je in het noorden, zuiden of oosten van het land dan is Dusseldorf een uitstekende optie voor het boeken van een directe vlucht naar La Palma.
  • Met Iberia wordt naar La Palma gevlogen vanaf Amsterdam en Brussel met een overstap op Madrid. De prijzen variëren van spotgoedkoop tot extreem duur. Boek: Santa Cruz de La Palma (Code SPC).

Vliegtickets La Palma, enkele tips…

Zoek wanneer je flexibel bent naar de voordeligste week om te vliegen en boek daarna voor deze periode je vakantiehuis.

Vraag voor een periode in de schoolvakantie ruim van te voren, nog voordat de prijzen van de vliegtickets bekend zijn bij ons een vrijblijvende optie aan. Op deze manier heb je nog ruime keuze uit het aanbod en zullen we je informeren zodra de vliegtickets te boeken zullen zijn en boek je bijna altijd stukken voordeliger.

Combineer La Palma met een bezoek aan Barcelona of Madrid. Vlieg voordelig met Transavia naar Barcelona of Madrid voor een bezoek van enkele dagen aan de stad. En vlieg van Barcelona naar La Palma met Vueling (zomer) of Iberia.

Boek niet Las Palmas maar La Palma (code SPC).

Wij zijn gevlogen van Amsterdam met Transavia naar Gran Canaria en toen een lokale vlucht naar La Palma. Ging makkelijk en vlot.
Agnes