Directe vluchten naar La Palma!

Vrijdag: Transavia.com vanaf Schiphol

Woensdag: Condor vanaf Dusseldorf tot oktober en op zaterdag vanaf 1 oktober.

Zaterdag en dinsdag vanaf 1 oktober met Eurowings

Met Iberia kun je iedere dag naar La Palma met overstap op Madrid.

Maandag: vanaf 6.11.2023 met Tui.nl 

Vliegen naar La Palma met een omweg

Boek Transavia naar Gran Canaria en kies voor een aankomsttijd in de middag en vlieg door met een binnenlandse vlucht van Binter

Of vlieg naar Tenerife en neem daar de boot Fred Olsen naar ons eilandje.

Brussel
Er zijn op dit moment geen directe vluchten vanaf Brussel naar La Palma.  Misschien is vertrek vanaf Dusseldorf of Amsterdam haalbaar of vlieg met Iberia met overstap op Madrid.

 

 

 

 

Vliegtickets La Palma

De vliegreis naar La Palma duurt iets meer dan 4 uur waarbij een afstand wordt afgelegd van meer dan 3000 kilometer.
La Palma vliegtickets
MaandagVanaf 6.11Tui.nl
DinsdagVanaf 1.10 DusseldorfEurowings
WoensdagTot 1.10 DusseldorfCondor
Donderdag
VrijdagAmsterdamTransavia
ZaterdagVanaf 1.10 DusseldorfCondor en Eurowings
Zondag

Het nadeel van vliegen via Tenerife naar La Palma is dat de charters landen op Tenerife-zuid en de binnenlandse vluchten vertrekken vanaf Tenerife-noord. Wel kan er vanaf Tenerife-zuid de boot worden genomen naar La Palma.

Vliegen naar Gran Canaria met Transavia kan op meerdere dagen in de week voor soms buitengewoon voordelige prijzen. Plan je vlucht met aankomst in de middag en vlieg met een binnenlandse vlucht van Binter of Canaryfly door naar La Palma.

Iberia vliegt elke dag van de week vanaf Amsterdam en Brussel naar La Palma met een overstap op Madrid.

Vliegen Canarische Eilanden

Vliegtickets vanaf Amsterdam

  • Woon je in het noorden, zuiden of oosten van het land dan is Dusseldorf een uitstekende optie voor het boeken van een directe vlucht naar La Palma.
  • Met Iberia wordt naar La Palma gevlogen vanaf Amsterdam en Brussel met een overstap op Madrid. De prijzen variëren van spotgoedkoop tot extreem duur. Boek: Santa Cruz de La Palma (Code SPC).

Vliegtickets La Palma, enkele tips…

Zoek wanneer je flexibel bent naar de voordeligste week om te vliegen en boek daarna voor deze periode je vakantiehuis.

Vraag voor een periode in de schoolvakantie ruim van te voren, nog voordat de prijzen van de vliegtickets bekend zijn bij ons een vrijblijvende optie aan. Op deze manier heb je nog ruime keuze uit het aanbod en zullen we je informeren zodra de vliegtickets te boeken zullen zijn en boek je bijna altijd stukken voordeliger.

Combineer La Palma met een bezoek aan Barcelona of Madrid. Vlieg voordelig met Transavia naar Barcelona of Madrid voor een bezoek van enkele dagen aan de stad. En vlieg van Barcelona naar La Palma met Vueling (zomer) of Iberia.

Boek niet Las Palmas maar La Palma (code SPC).

Wij zijn gevlogen van Amsterdam met Transavia naar Gran Canaria en toen een lokale vlucht naar La Palma. Ging makkelijk en vlot.
Agnes