Oase van rust en luxe

Op een van de zonnigste locaties van La Palma, met een waanzinnig groots uitzicht over de oceaan en de gehele zonnige westkust van het eiland bevindt zich deze oase van rust en luxe.

Het exclusieve kleinschalige vakantieresort met vier verschillende onderkomen bevindt zich op het klif boven het strand en de jachthaven van Tazacorte.

De vier luxe bungalows met snel glasvezelinternet staan in een tropische tuin (8600 m²) met een zwembad en een tennisbaan.

Panoramisch uitzicht

 

Behalve je eigen terras met ligstoelen heb je in de prachtige tuin de keuze uit meerdere terrassen om te genieten van de zon en het panoramische uitzicht.

Door de excellente ligging op slechts 300 meter hoogte in een van de beste klimaatzone van het eiland kun je op de meeste dagen van het jaar genieten van zon en aangename temperaturen.

 

Tranquilidad

In deze oase van rust en harmonie heb je de keuze uit vier suites, elk met een eigen terras, slaapkamer met aparte of geïntegreerde woonruimte, koelkast en koffie-thee service, evenals een badkamer.

In het hart van de finca staat een gemeenschappelijke ruimte met een salon-eetkamer, een open haard, een Tv-ruimte en een goed uitgeruste keuken die door de gasten vanaf lunchtijd kan worden gebruikt.

De receptie is drie dagen per week geopend. Juliette kan voor je excursies en massages boeken of een restaurant reservering maken.